The Falling Jasmine by Carolina Herrera

Scris de Luxury
Publicat la data de: 17-03-2015

în: Jewels & Watches

ch1

Fiecare dintre noi are un anumit simbol sau un parfum care îi aduce aminte de copilărie și de momentele petrecute alături de părinți. Pornind de la această amintire prețioasă, Carolina Herrera de Baez împreună cu prietenul ei bun, artistul Grillo Demo au creat o colecție deosebită de bijuterii, ce au în centru floarea de iasomie. Colecția The Falling Jasmine reprezintă debutul Carolinei Herrera în lumea designului de accesorii, iar piesele vor putea fi achiziționate din magazine CH Carolina Herrera începând cu acest an.

Falling Jasmine este un tribut adus de Carolina Herrera mamei sale, iar colaborarea cu artistul argentinian vine ca o confirmare a pasiunii celor doi pentru delicata floare. Grillo Demo folosește adesea simbolul floral al iasomiei în picturile sale, iar Herrera are iasomia drept ingredient central în crearea parfumurilor. Floarea preferată a mamei sale, Carolina își amintește aroma pe care o crea aceasta, combinând uleiul de iasomie cu cel de tuberoze; o amintire olfactivă ce nu a dispărut niciodată din memoria celebrei creatoare de modă.

Colecția cuprinde 10 piese printre care cinci perechi de cercei, un coliet, un inel, o brățară, un colier la baza gâtului și o coroniță, realizate argint placat cu aur, învelit în alb. Fiecare piesă reprezintă o floare și are un design diferit, acestea putând fi combinate cu ușurință între ele.

Galerie Foto