Centrul INFRAFIT – Descoperă cum să te redescoperi

Scris de Luxury
Publicat la data de: 24-03-2016

în: Beauty

Primul centru din România specializat în DETOX & MEDICINĂ BIOLOGICĂ evoluează an de an şi continuă să schimbe vieţi în bine. Plecând de la premisa conform căreia „cea mai importantă persoană din viaţa TA eşti TU”, Centrul INFRAFIT sparge bariere şi destramă ideile preconcepute. La INFRAFIT totul se rezumă la calitate, transparenţă şi corectitudine. Specialiştii centrului îţi vor spune că nu există „pilule magice”, ci că magia vine din motivaţia personală, hotărâre şi abordarea corectă a cauzelor.

_MG_8562

La INFRAFIT, abordarea este atipică, însă în sensul bun. Începând cu programul zilnic de la 06:00 la 00:00, continuând cu designul elegant şi sofisticat, care îţi lasă mai mult impresia unei escapade confortabile din cotidian, şi nicidecum a unei clinici ultradotate, până la discreţia totală şi echipa de medici şi consultanţi cărora chiar le pasă de tine. Orice problemă ai avea, la INFRAFIT se tratează în primul rând cauzele – o abordare exclusivistă în România. Pentru pierderea în greutate şi centimetri, la INFRAFIT se repară mai întâi metabolismul de ardere a grăsimilor. Pentru insomnii, migrene şi anxietate, se va aborda mai întâi reechilibrarea psihosomatică. Pentru oboseală, digestie defectuoasă, probleme ale pielii sau de imunitate, se personalizează programe de terapie, prevenţie sau detox care îmbină tehnologiile de eliminare a toxinelor cu o nutriţie alcalinizantă şi antioxidantă. Pentru întinerirea pielii şi lifting facial, ţi se va refuza mai mult ca sigur terapia cu botox, însă ţi se va personaliza un program non-invaziv bazat pe cocktail-uri de minerale şi vitamine, alături de terapii anti-aging organice.

O echipă întreagă de psihologi, medici nutriţionişti, endocrinologi, interniști, generalişti, esteticieni, imunologi şi alergologi stă la dispoziţia celor care doresc schimbări benefice de sănătate şi aspect. Iar la o stradă distanţă de centru, INFRAFIT dispune de un laborator modern de nutriţie raw vegan, care oferă un serviciu de livrare zilnică la domiciliu.

_MG_8523

MEDICINĂ CUANTICĂ ŞI BIOLOGICĂ

Dacă în alte părţi se pune o „etichetă” pe boală şi un „leucoplast” pe simptom, aici se identifică adevăratele cauze care au generat boala, respectiv simptomele şi se tratează cu eficiență 100%, prin terapii inovatoare de medicină cuantică şi biologică. Pentru depistarea oricăror dezechilibre sau patologii, se urmează investigaţii bazate pe propriul ADN sau Bio Feedback Magnetic, iar pentru tratarea cauzelor, se urmează terapii de ultimă generaţie şi unice în România, din aceeaşi medicină cuantică şi biologică.

DETOX

Dacă peste tot se susţine că un program detox este o metodă rapidă de a pierde în greutate, la INFRAFIT ţi se va argumenta că pierderea kilogramelor reprezintă doar un efect colateral, obiectivele fiind sănătatea şi prevenţia. Dacă în alte locuri se spune că a bea doar lichide înseamnă detox, la INFRAFIT această abordare va fi demolată complet de specialişti prin explicaţii medicale şi biologice. Ba chiar se refuză livrarea sucurilor mai mult de o zi, în absenţa unui consult medical şi a terapiilor specifice pentru curăţarea organismului pe interior. De ce fac ei asta? Etic vorbind, sunt chiar corecţi, iar rezultatele şi onoarea primează în fața vânzărilor. Medical vorbind, pentru că un consum bazat exclusiv pe lichide generează un repaos total al sistemului digestiv. Cu alte cuvinte, mişcările peristaltice (intestinale) sunt stopate în maximum 48 de ore de la trecerea pe o astfel de nutriţie lichidă. Deşi pare inofensiv, nu este deloc aşa. A consuma doar lichide mai mult de 48 de ore, fără terapiile specifice de curăţare a colonului, rinichilor, ficatului, sistemului limfatic şi a glandelor sudoripare, generează o recirculare masivă a toxinelor în organism, ceea ce produce mai mult rău decât bine.

Avocado, ruccola & cashew salad

La INFRAFIT, programul de sucuri nu este făcut „după ureche” sau dezvoltat local, ci bazat pe o licenţă cumpărată de la un recunoscut lanţ medical-Spa din Asia. Acest program conţine o explozie de nutrienţi, vitamine, oligoelemente şi sute de enzime care reprezintă „scânteia” metabolismelor în mitocondrii, ceea ce generează vitalitatea, imunitatea şi regenerarea celulară. Fiecare reţetă în parte corespunde unui interval orar al zilei foarte bine definit, pentru că rolul acestui program nu se limitează doar la hidratare şi vitaminizare, el sprijinind regenerarea fiecărui organ în parte conform ritmului biologic zilnic. În acest centru nu vei găsi sucuri ambalate în recipiente de plastic din cauza faptului că reacţia chimică dintre plastic şi conţinut distruge toate elementele benefice în maximum trei ore de la ambalare, ceea ce transformă conţinutul într-un lichid colorat, şi atât.

_MG_8559-m

CONTROLUL ŞI PIERDEREA ÎN GREUTATE

Dacă în alte locuri se promovează aparate „minune” care promit „tinereţe fără bătrânețe”, la INFRAFIT ţi se va argumenta că pentru rezultate de lungă durată, abordarea trebuie să plece de la cauzele reale, pregătind astfel terenul pentru o stare de bine permanentă, și nu doar temporară. Aici se îmbină terapii şi tehnologii exclusive în România, care au rolul de a repara în primul rând cauza acumulării de kilograme, adică metabolismul de ardere a grăsimilor.

Nu-ţi va spune nimeni că efectele apar „peste noapte”, însă un program complex în acest sens, urmat corect, conduce la rezultate incontestabile şi de lungă durată, pentru că repară cauzele în primul rând. În paralel cu terapiile şi procedurile pentru scăderea în greutate şi centimetri, există şi suportul medicilor nutriţionişti, care personalizează un „stil de viaţă” în ceea ce înseamnă nutriţie, fără să limiteze plăcerile culinare de niciun fel, însă gândind un plan care să îmbine utilul cu plăcutul. În cazuri dificile, se pot alătura şi psihologii, cu programe care să „atace” mâncatul compulsiv, pe fond de stres.

InfrafitX

CONTROLUL STRESULUI

Dacă în alte locuri ţi se oferă medicaţie pentru insomnii, stres şi anxietate, aici se pune accent pe metode şi biotehnologii non-invazive şi non-chimice, cu rezultate rapide şi fără efecte adverse.

MEDICINA ESTETICĂ

Însăşi Susanne Kaufmann, proprietarul celui mai prestigios brand european de cosmetice organice cu acelaşi nume, a acreditat Centrul INFRAFIT, în exclusivitate în România, pentru terapii anti-aging şi alcalinizare, dar şi proceduri non-invazive şi minim invazive contra ridurilor, deshidratării, cearcănelor şi aspectului tern.Susanne_kaufmann_Zoephel_50

Raluca Iliescu, cea care a dezvoltat conceptul INFRAFIT, a avut ca punct de plecare propriile sale nevoi de sănătate şi prevenţie. Raluca Iliescu a reuşit să genereze excelenţă într-un domeniu care nici nu exista în România acum câţiva ani. Prin muncă, motivaţie şi dedicare a ajuns deja departe, depăşind chiar graniţele ţării noastre. Acest itinerar a fost unul discret, elegant, bazat pe rezultate concrete şi pe destine schimbate în bine. S-a rezumat la fapte, la cazuistică şi la tehnologii recunoscute şi omologate mondial. Nu a apelat la şiretlicuri de marketing, nici la promisiuni deşarte sau expunere mediatică cu orice preţ.

_MG_8468

„La INFRAFIT, acurateţea unui diagnostic este de 100% datorită metodologiei din dotare, iar tratamentele se extind către majoritatea afecţiunilor, dar şi patologiilor degenerative. Acest lucru este posibil prin departamentul de medicină cuantică şi biologică condus de Prof. Dr. Emilian Dobrea. Cu toate acestea, mie mi-a demonstrat istoria personală, şi nu numai, că prevenţia este de fapt cea mai bună şi corectă abordare. N-ar trebui să fim nevoiţi să «reparăm». Ar trebui să păstrăm şi să îngrijim ceea ce avem în general, cu atât mai mult dacă ne referim la sănătate şi aspect”, spune Raluca Iliescu, fondator INFRAFIT.

Chiar şi la distanţă de câţiva ani de când s-a înfiinţat, Centrul INFRAFIT continuă să rămână singurul din România care deţine în exclusivitate tehnologii şi terapii sofisticate, brevetate FDA şi omologate european. De la metodele de investigaţie şi tratament, până la tehnologiile care topesc kilogramele, curăță colonul, detoxifică organismul sau care elimină efectele stresului cotidian. Şi ca totul să fie complet şi sub acelaşi acoperiş, INFRAFIT a dezvoltat, în acelaşi imobil interbelic cu patru etaje, o aripă destinată cazării pentru cei care doresc să urmeze programele în izolare, fiecare apartament fiind o oază de eleganță, rafinament şi linişte.

 

Centrul INFRAFIT

Str. Icoanei, nr. 40, Bucureşti

0754 890 153

www.infrafit.ro

Galerie Foto