Adidas și Gucci vor lansa o nouă colecție exclusivă

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 01-03-2022

în: Fashion

Gucci

Una dintre cele mai interesante colaborări ale anului este cea dintre Adidas și Gucci. Colecția de lux va include unele dintre cele mai apreciate modele ale celor două branduri. Adidas a confirmat noutățile într-un comunicat de presă în care a menționat că „Gucci și Adidas Originals confirmă că își unesc forțele într-o nouă colaborare – Adidas x Gucci – care combină moștenirea și codurile creative ale ambelor branduri”.

Gucci

Pe de altă parte  Gucci etalat noul logo de colaborare pe rețelele de socializare cu mențiunea că „siluetele emblematice îndeplinesc codurile creative combinate ale @adidasoriginals și ale brandului italian, creând ceva cu totul nou.”

Gucci

Postarea a dezvăluit un blazer crem, cu un buzunar la piept și cu semnătura colecției de culoare albastră. De asemenea, a fost evidențiată și o pereche de mănuși negre, precum și o pereche de mocasini cu toc cu logo Gucci auriu pe piciorul stâng și un logo Adidas auriu pe cel din dreapta.

Gucci

Alte piese ale colecției au fost dezvăluite recent la show-ul Gucci de toamnă/iarnă 2022 de la Milano, precum ținute completate de mănuși de piele, o șapcă din tricot, o pălărie de dimensiuni duble, costume croite și multe altele. Deși nu a fost anunțată data lansării, colecția Adidas X Gucci merită cu siguranță așteptarea.

Galerie Foto