Zen Charter – Ocean Paradise

Scris de Luxury
Publicat la data de: 26-02-2015

în: Nautic

Cu 55 de metri lungime, Ocean Paradise, construit la Benetti Yachts Livorno, a fost cel mai lung superyacht expus la Festivalul de Yachting de la Cannes din acest an. Nu este prima dată când Benetti își adjudecă acest titlu, senzaționalul Diamonds are Forever înregistrând aceeași performanță cu doi ani în urmă, motiv pentru care l-am și prezentat atunci în paginile revistei. Dar, lungimea nu este totul, mai ales atunci când vorbim despre un superyacht Benetti din gama Custom Class, disponibil spre închiriere la un preț începând cu 300.000 de euro.

Ocean Pacific

Ocean Paradise este un superyacht construit din aluminiu și oțel, pe o platformă Benetti consolidată și testată, dar bogată în conținut inovator, în special în ceea ce privește partiționarea, designul interior, decorul și amenajarea.

Benetti Ocean Paradise a fost conceput pentru a îndeplini nevoile specifice ale activităților de charter, dar, în ciuda acestui fapt, yacht-ul este caracterizat prin mai multe elemente unicat, cum ar fi soluțiile care garantează comunicarea între mediile adiacente și proximitatea cu marea, în toate spațiile de relaxare, în salonul de mese sau în zona principală. Acest lucru a fost obținut prin studiul intens și dezvoltarea pe înălțime a unor suprafețe opace, integrarea unor materiale precum plexiglasul și cristalul, alături de absența parapetelor de la nivelul ferestrelor panoramice ale salonului. Minimalist, dar nu rece, și întotdeauna în legătură cu marea: acestea au fost câteva dintre indicațiile proprietarului pentru dezvoltarea acestui proiect. Echipa Benetti de designeri de interior și exterior a interpretat dorințele proprietarului, aducându-le la o realizare excelentă, atât ca aspecte tehnice, cât și estetice.

Galerie Foto