Valentino Garavani lansează o nouă geantă emblematică

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 02-02-2022

în: Fashion

Valentino Garavani

Este știut faptul că femeile iubesc gențile. Niciodată nu poți avea prea multe, iar Valentino Garavani știe acest lucru. Brandul de lux a lansat recent Stud Sign Nappa, un model care se alătură edițiilor emblematice ale casei de modă.

Valentino Garavani

Stud Sign Nappa este genul de geantă care oferă tușa finală unei ținute. Romantică și senzuală, cu elemente de punk, aceasta adaugă dramă și energie oricărui look. Designul unic al genții își are rădăcinile în originea brandului, dar spiritul său clasic întâlnește punk-ul, ceea ce o face un model contemporan.

Valentino Garavani

Confecționată din piele moale nappa, geanta Valentino Garavani Stud Sign prezintă semnătura VLogo Valentino vizibil pe clapă. Contrastând cu designul său curat și elegant, curea de umăr cu un lanț glisant, prezintă o serie de știfturi maxi emblematice cu finisaje din alamă antică. Închiderea magnetică, picioarele de protecție și căptușeala moale din nappa se adaugă la designul său rafinat.

Valentino Garavani

Lansată ca parte a colecției Valentino Le Progrès Paris 3ème Arrondissement de primăvară 2022 (numită după cafeneaua Le Progrès din cartierul neîntrerupt Marais din Paris), designul Valentino Garavani Stud Sign indică tipul de diversitate și incluziune atât de importantă pentru brand.

Valentino Garavani Stud Sign Nappa este disponibilă în culori strălucitoare de roz aprins și verde, fildeș redus sau negru clasic. Modelul versatil poate fi purtat la un eveniment elegant sau într-o zi obișnuită de birou.

Energy Expo 10-13 octombrie