Levi’s reinterpretează tendința retro

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 29-05-2024

în: News

Levi’s

Levi’s revitalizează moda denimului cu croieli largi și relaxate, reintroducând stilul emblematic al anilor ’90 și 2000 în colecția lor nouă, adaptată la tehnologia de design de ultimă generație. Pentru sezonul cald, brandul îmbrățișează confortul și versatilitatea, prezentând o serie de modele atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Pentru femei, colecția Baggy Dad oferă o gamă variată de opțiuni, de la Baggy Dad clasic, cu linii simple și croieli drepte largi, la variantele evazate precum Baggy Dad Wide Leg și cea mai subțire opțiune, Featherweight Baggy Dad. Adăugând un strop de funcționalitate, Baggy Cargo vine cu buzunare utilitare pentru un look inspirat de uniformele de lucru. Pentru o varietate de stiluri de vară, colecția include și șorturi cu pliuri elegante.

Levi’s

Bărbații au la dispoziție modelele 568 Stay Loose și 468 Loose Short, realizate din denim robust și cu aspect vintage. Stay Loose prezintă o siluetă largă de sus până jos, în timp ce 468 Loose Short oferă un stil lejer și confortabil, până la genunchi.

Începând cu modelele Baggy Dad, Stay Loose și Baggy Cargo disponibile deja, colecția va fi completată în curând cu Featherweight Baggy Dad, Pleated Trouser Short și variantele din denim subțire ale Stay Loose și Loose Short.

Toate acestea vor fi disponibile pe Levi.com, în aplicația Levi’s și în magazine Levi’s selecționate. Redescoperă confortul și stilul cu colecția Levi’s pentru primăvara/vara 2024, unde tradiția se împletește cu inovația pentru a crea piese moderne și durabile!