Noul ceas Jacob & Co. valorează 800.000 de dolari și este o piesă a moralității

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 07-02-2022

în: News

Jacob & Co

Jacob & Co. a devenit sinonim cu realizarea unora dintre cele mai extraordinare, extravagante și extrem de neconvenționale piese, iar colecția ultra-exclusivă Astronomia demonstrează perfect experiența brandului în crearea de ceasuri incredibil de complexe și care captează vizual.

Jacob & Co

După ce a explorat teme, precum obiectele cerești, expedițiile pe muntele Everest sau jocul de masă Monopoly, brandul de ceasuri a introdus cea mai nouă iterație a ceasului de mână îndrăzneț și impunător, care se adâncește în tema populară „Memento Mori”. Noul Jacob & Co. Astronomia 4 Skulls găzduiește în interiorul carcasei sale din cristal de safir o galerie care se prezintă ca o criptă de cranii sculptate din 45 de grame de aur roz de 18K cu ochi de rubin cabochon.

Jacob & Co

Piesa centrală a noului ceas Jacob & Co este mecanismul vertical emblematic cu patru brațe, care include Tourbillonul cu axă dublă și cele două simboluri emblematice ale colecției Astronomia: diamantul de 1 carat care prezintă tăietura exclusivă Jacob cu 288 de fațete și un glob din magneziu lăcuit cu albastru.

Jacob & Co

Craniile sunt plasate în jurul mecanismului, adăugând ceasului cea de-a treia dimensiune. Craniile sunt realizate de maeștri ce au o precizie extremă. Fiecare craniu este turnat și apoi lucrat și lustruit manual, folosind atât instrumente moderne, cât și vechi, înainte ca pietrele prețioase să fie plasate cu în ochii craniilor. Apoi acestea sunt așezate cu grijă pe cadranul aventurin, astfel încât să nu fie afectată funcționarea mecanismului expus.

Jacob & Co. Astronomia 4 Skulls este o piesă cu adevărat unică și are un preț de aproximativ 800.000 de dolari.