Moncler își extinde colecția de ochelari de ski

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 08-02-2022

în: Fashion

Moncler

Dacă ați așteptat ca ochelarii de protecție să aibă în sfârșit propriul moment ca o piesă necesară în garderoba dumneavoastră, așteptarea a luat sfârșit. Cea mai recentă piesă Lunettes de la Moncler prezintă atât ochelari de protecție potriviți pentru oraș, cât și ochelari de schi tradiționali, asigurând brandul de lux ca fiind primul care oferă modele multiple din această categorie.

Creând un nou dialog în modă care sfidează accesoriile de sezon, colecția extinsă Lunettes este făcută pentru a fi purtată oriunde și oriunde. Proiectat și fabricat în Italia, fiecare set de ochelari are modele și funcționalitate distincte.

Aducând o estetică futuristă unei siluete retro emblematice, ochelarii de protecție ușori de la Moncler sunt proiectați pentru utilizarea pe toată durata zilei. Cu nuanțe îndrăznețe, dar necesare precum negru, alb și roșu, colecția Lunettes marchează o nouă eră pentru ochelarii de inspirație alpină.

Moncler

Ochelarii Terrabeam, pe de altă parte, sunt făcuți pentru acțiune. Creați pentru cele mai dure elemente de iarnă, aceștia îmbină perfect cele mai bune cercetări tehnologice cu designul clasic Moncler. Dispunând de o opțiune fotocromatică cu lentile avansate care se întunecă la expunerea la lumina soarelui, ochelarii Terrabeam sunt cea mai luxoasă pereche de ochelari de protecție pe care ai văzut-o pe pârtii.

Indiferent dacă sunteți la munte sau în oraș, ochelarii Moncler sunt devin un must-have în 2022. Colecția completă este disponibilă pe saks.com.