Kérastase inventează Aura Botanica

Scris de Luxury
Publicat la data de: 01-02-2017

în: Beauty

Pentru prima dată, natura este forța care conduce formulele revoluționare. Nu a fost niciodată vorba despre „naturalizarea” modelelor existente. Kérastase a mobilizat echipe de oameni de știință în scopul creării unei noi game de produse. Acesta era singurul mod prin care îngrijirea naturală a părului putea fi dusă la un alt nivel. Dezvoltarea îngrijirii naturale a părului a devenit o parte importantă a vieţii moderne, o alegere conștientă de a trăi mai sănătos, de a proteja mediul înconjurător și, atunci când este posibil, de a oferi ceva înapoi.

Pentru o gamă care este într-adevăr condusă de puterea naturii, Kérastase a căutat să folosească numai ingrediente active al căror efect asupra firului de păr a fost demonstrat științific. Uleiul de cocos, unul dintre cele două tipuri de uleiuri naturale care pot acționa asupra firului de păr datorită structurii restrânse a acidului lauric, se ancorează în interiorul cortexului, oferind rezistență și o nutriție pe termen lung. Pentru un luciu durabil, suplețe și catifelare, acizii grași omega 6 și 9 din uleiul de argan fac firul de păr rezistent la oxidare și îl lasă luminos și strălucitor.

Fericirea, starea de bine și nevoia de a avea grijă de minte și trup sunt interconectate. Îngrijirea părului devine un subiect din ce în ce mai important pentru adeptele unui stil de viață echilibrat.

Relația strânsă pe care brandul o are cu clientele sale reflectă o profundă înțelegere a dorințelor lor. Pentru fiecare femeie, ritualul perfect de îngrijire a părului este o experiență de răsfăț, având  nevoie de produse care să intensifice și nu să altereze frumusețea naturală a părului.

Kérastase folosește energia revitalizantă a naturii pentru a crea Aura Botanica, împingând limitele științei pentru a prezenta o viziune cu totul nouă privind îngrijirea naturală a părului. Puterea brută a naturii devine o experiență rafinată.

HyperFocal: 0

Toni Garrn
Imaginea gamei Aura Botanica

Toni Garrn întruchipează femeia Aura Botanica. Deschisă, dedicată, ea este o sursă de inspirație prin prisma proiectelor pe care le-a consacrat susținerii tinerelor femei din Africa, precum și a angajamentului său pentru un stil de viață responsabil. O susținătoare a exercițiului fizic și a unui stil de viață sănătos, topmodelul de origine germană definește frumusețea ca fiind sănătate și fericire.

„Când a venit timpul să alegem pe cineva care să poată reprezenta gama Aura Botanica, ne-am gândit imediat la Toni. Ea radiază o pasiune autentică pentru starea de bine și frumusețea naturală”, au declarat reprezentanții Kérastase.

Gama Aura Botanica îndeplinește nevoia și dorința tot mai mare de lux responsabil, oferind femeilor îngrijire cu adevărat eficientă pentru revitalizarea podoabei capilare.

Naturalețe autentică, cu formule compuse în proporție de 98% din ingrediente de origine naturală. Ingredientele active provin dintr-un program de achiziție responsabil. Toate formulele sunt biodegradabile în procent de 97%, fără silicon, sulfați sau parabeni.

Performanță autentică, susținută de renumele Kérastase în domeniul inovației și de noua abordare asupra îngrijirii naturale a părului.

Lux autentic, într-o experiență senzorială completă. Texturi care răsfață și un parfum unic, împachetate într-un ambalaj elegant. Plăcerea este sporită de calitatea excepțională a uleiurilor de cocos și argan, provenite din surse responsabile.

kerastase-aura-botanica-bain-micellaire-ec2-02dbd

Bain Micellaire – Curățare
Kérastase revoluționează curățarea naturală fără sulfați sau silicon, pentru o senzație de păr „eliberat”. Curățarea este asigurată prin ingrediente active, eficiente, care produc spumă, găsite în uleiul de cocos. Nu îngreunează, nu acoperă și nu îngrașă părul. Părul tău poate să respire cu adevărat, strălucind de vitalitate.

kerastase-aura-botanica-soin-fondamental-v2-ec2-01dbd

Soin Fondamental – Îngrijire
Descoperă un păr catifelat, senzual și revitalizat! Textura ușoară și cremoasă se topește imediat pe firele de păr. Părul capătă elasticitate și poate fi descurcat ușor, datorită unei concentrații ridicate de uleiuri naturale – cocos, argan și floarea soarelui –, toate în perfectă afinitate cu părul tău.

kerastase-aura-botanica-concentre-essentiel-v2-ec2-02dbd

Concentré Essentiel – Tratare
Libertatea de a putea alege și de a te putea adapta la nevoile specifice părului: îngrijire personalizată pentru un păr care are nevoie de un plus de nutriție.

 

rj2wk2by4p7mp95dnb7k

Essence d’Éclat – Texturizare
Încă o dată, Kérastase îmbină știința cu îngrijirea personalizată a părului, creând o infuzie de nutrienți pentru un păr sănătos și strălucitor. Proprietățile uimitoare ale noului Essence d’Éclat se datorează celor două elemente separate: ulei și apă. Moleculele de ulei formează o suspensie în apă, gata să fie eliberate sub forma unui spray fin. Spray-ul acționează ca un mesager, transportând uleiurile benefice adânc în interiorul firului de păr.