Katy Perry poartă creațiile românești STYLAND pe coperta noului său single, “Chained to the Rhythm”

Scris de Luxury
Publicat la data de: 09-02-2017

în: News

katy-perry-styland-2

Katy Perry este noua vedetă de la Hollywood care alege să poarte creații vestimentare realizate de brandul românesc STYLAND.

katy-perry-styland

Artista apare pe coperta noului său single, Chained to the Rhythm, în piese vestimentare din noua colecție STYLAND Crystal Rose, lansată în premieră pe piața internațională.

Vedeta poartă un sacou, cămașă și eșarfă din satin în nuanță Crystal Rose. Sacoul este acoperit parțial de o haină de blană roz a brandului american Recess.

Katy Perry a publicat imaginea pe toate conturile sale de socializare, folosind-o ca și fotografie de profil pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube și ca și imagine principală pe website-ul său oficial și pe canalul său de Youtube. Postul de pe Instagram a generat, de altfel, peste 1 milion de like-uri.

Imaginea cu celebra artistă purtând creațiile vestimentare românești a devenit viral pe internet și este prezentă deja pe panouri publicitare în Statele Unite ale Americii și Marea Britanie.

Fotografia anunță cea mai așteptată lansare muzicală a acestei perioade, solista urmând să interpreteze, în premieră, noul single la ceremonia de decernare a Premiilor Grammy de duminică.

Din multitudinea de opțiuni vestimentare oferită de stiliștii săi, Katy Perry a ales să poarte sacoul și cămașa STYLAND și să le accesorizeze cu deja celebra fundă din mătase a brandului românesc, purtată în jurul gâtului, alegerea vedetei fiind o confirmare a calității și a modului impecabil de realizare a produselor.

Creațiile vestimentare STYLAND au devenit, în ultimele luni, opțiunile vestimentare ale vedetelor de la Hollywood, acestea alegând să poarte costumul creat impecabil de brandul românesc în detrimentul clasicelor rochii de cocktail sau de Red Carpet.

katy-perry-website

Toate produsele STYLAND sunt realizate din materiale din fibre naturale importate din Italia și Marea Britanie și croite în București.

Sacoul purtat de Katy Perry este căptușit integral cu mătase Shell Nude în aceeași nuanță ca și cămașa din mătase. Calitatea materialelor, atenția la detalii și finisaje, precum și estetica lookului definesc linia STYLAND.

Culoarea ținutei este denumită Crystal Rose 40.

STYLAND s-a remarcat prin realizarea costumelor pentru femei în nonculori, pasteluri dar și variante cromatice puternice de verde, galben, albastru, roșu sau portocaliu.

Noua colecție STYLAND Crystal Rose a fost lansată inițial pentru piața internațională, iar zilele trecute a debutat și pe piața autohtonă, prin intermediul unei campanii foto a cărei vedetă este actrita Flavia Hodja, pe care publicul larg o cunoaște din filmul “Selfie 69”.

Lansat în urmă cu un an, STYLAND a devenit brandul vestimentar cu cea mai rapidă ascensiune din România. Ținutele vestimentare au cucerit publicul prin materialele și croiala impecabilă.

styland-rose-2styland-rose

 

STYLAND (www.stylandstore.com) mizează pe simplitate și eleganță ce sfidează trendurile trecătoare ale momentului: sacouri, jach ete, pantaloni, fuste, rochii, veste ce pot fi combinate între ele cu ușurință.