CULTI Milano, creatorul ambianței luxoase cu inspirație din natură

Scris de Luxury
Publicat la data de: 27-02-2021

în: Art & Design

Parfumul pentru casă este un detaliu discret, dar în același timp puternic, care contribuie la crearea unei experiențe de locuire luxoase. Îmbinând aromele originale din ingrediente naturale cu un design elegant al sticluțelor de parfum, CULTI Milano este ales de peste 30 de ani de către oamenii care apreciază luxul în cele mai mici detalii.

Totul pleacă de la originalitatea și creativitatea maestrului parfumier Alessandro Agrati, care și-a propus să creeze o veritabilă cultură a parfumurilor de ambianță. Acesta a fondat CULTI având în minte crezul că parfumurile au puterea de a îngloba emoțiile personale individuale. Un parfum pentru locuință are puterea de a crea o atmosferă magică și primitoare, iar folosirea unor arome diferite poate descătușa creativitatea fiecăruia dintre noi.

Alessandro Agrati a vrut să creeze o punte între universul designului și cel al simțurilor, iar parfumurile CULTI reușesc simultan să genereze experiențe vizuale și olfactive exclusive. Principiile creative ale fondatorului CULTI au condus și la crearea primului difuzor cu bețe de ratan, inovația care a deschis drumul parfumurilor exclusiviste „Made in Italy” în case din toată lumea.

Natura este principala sursă de inspirație pentru toate parfumurile CULTI. Ingredientele naturale sunt secretul procesului de fabricație, iar mâna magică a parfumierilor contribuie la crearea unor arome spectaculoase, greu de exprimat în cuvinte.

Măiestria italiană a parfumurilor de ambianță este disponibilă acum și în România. Toată gama CULTI Milano este distribuită în exclusivitate de IMPERIA Luxury Home. Totodată, întreaga gamă de parfumuri și produse de înfrumusețare CULTI este disponibilă în showroom-ul IMPERIA Luxury Home, deschis în nordul Bucureștiului. 

Parfumuri cu note particulare
Creat în urmă cu 30 de ani, cel mai popular parfum din catalogul CULTI este TESSUTO. Acesta are note care surprind spiritul materialelor prețioase cu detalii de mosc. Parfumul va crea o atmosferă primitoare și te va ajuta să te simți întotdeauna acasă. 

TESSUTO este recomandat pentru toate anotimpurile și poate fi amplasat în camera de zi sau în zona de lucru. Parfumurile stimulează imaginația, iar în funcție de gusturi, stare de spirit și anotimp, se poate opta pentru un anumit parfum în fiecare încăpere, pentru crearea unei atmosfere calde și surprinzătoare în locurile importante ale casei.

Difuzorul de parfum CULTI permite parfumului să înmiresmeze gradual casa, iar la final va fi dezvăluit mirosul adevărat. 

Notele florale din parfumul ERA vor da un caracter aparte încăperilor, în special în sezonul de primăvară-vară. Parfumul ARAMARA cu detalii lemnoase poate dinamiza casa într-un mediu cu temperaturi plăcute.

În sezonul de toamnă-iarnă, aerul din încăperi poate dobândi note picante și intense prin parfumul FUOCO.

Un parfum-spectacol în ediție limitată este QUERCEA. Cu note de iasomie, patchouli și lămâie, acesta se prezintă într-o sticlă decorativă somptuoasă cu elemente ornamentale de chihlimbar și accesorii din materiale nobile.

Parfumul casei, purtat și afară
Succesul de care s-a bucurat CULTI a permis parfumierilor să extindă gama de produse apreciate de clienții care vor să aibă parfumul preferat alături în mai multe contexte. Astfel, pe lângă un parfum ambiental, poate fi folosită și o lumânare parfumată cu eliberare prelungită a miresmelor. Aceasta poate reprezenta și un obiect de design special pentru colțul preferat al casei. 

În gama de produse se mai găsesc mici perne de decor parfumate sau săculeți parfumați ideali pentru mașină sau șifonier. În acest fel, atmosfera caldă și primitoare de acasă poate fi transferată și în afara locuinței.

Alegerea unui parfum ambiental este un proces personal, iar aroma ideală poate fi influențată de starea de spirit sau experiența de viață. Odată găsit parfumul ideal pentru locuință, acesta va deveni un ingredient greu de înlocuit în crearea experienței de locuire perfecte.

În casele spațioase, încăperile cu un parfum aparte oferă o identitate exclusivistă locuinței, pentru un stil de viață autentic în detalii luxoase.

Magia parfumurilor CULTI și puterea lor de a surprinde reprezintă afirmarea spiritului pur italian al bunului-gust și respectului acordat ingredientelor naturale. CULTI poate constitui punctul de plecare în relația specială pe care fiecare dintre noi o avem cu locul pe care îl numim „acasă”.

Parfumurile elegante și exclusiviste pot fi apreciate și sub forma săpunului lichid pentru mâini și corp. Aceste produse au o durată mai lungă de utilizare, iar în funcție de ingrediente, au recomandări de folosire în sezoane diferite.

www.imperialuxuryhome.ro

Galerie Foto