Baselworld – Show-ul tendinţelor actuale

Scris de Luxury
Publicat la data de: 20-02-2016

în: Jewels & Watches

ENG_advertorial_baselworld_2016

Baselworld este universal recunoscut ca fiind evenimentul cel mai important al anului pentru expunerea ceasurilor şi a bijuteriilor la nivel global. Ceea ce face cu adevărat special acest eveniment este faptul că peste 1.500 dintre cele mai renumite branduri din lume aleg Baselworld pentru a dezvălui cele mai recente inovaţii şi creaţii publicului larg, atrăgând astfel aproximativ 150.000 de participanţi din toate colţurile mapamondului. Numai la Baselworld veţi regăsi toţi jucătorii-cheie reprezintând fiecare sector în parte, de la ceasuri la bijuterii cu diamante, perle şi pietre semipreţioase, alături de furnizori relevanţi din industrie.

Efectele Media şi de Business se reflectă în întreaga lume

Baselworld devine punctul de referinţă al întregii lumi timp de opt zile pe an, deoarece este locul care stabileşte tonul pentru întreaga industrie şi defineşte tendinţele. Minunile aşteaptă să fie descoperite în cadrul spaţiului de 141,000 de metri pătrați şi în mijlocul pavilioanelor fabuloase ale inovatoarelor branduri globale. Dincolo de strălucire şi emoţie, Baselworld reprezintă, totodată, un spațiu prolific pentru afaceri. Președinți ai celor mai importante branduri, comercianţi şi reprezentanţi ai presei se reunesc sub același acoperiş pentru a crea această atmosferă cu totul deosebită. Cei peste 4.300 de jurnalişti participanţi ce difuzează spectacolul Baselworld în timp real în fiecare colţ al planetei, contribuie la propagarea tendinţelor în întreaga lume.

Baselworld 2015

Locul în care emoţiile sunt valorizate şi visele devin realitate

Reprezentând spațiul în care industria ceasurilor şi a bijuteriilor îşi prezintă în premieră colecţiile şi inovaţiile, Baselworld este şi va rămâne un eveniment anual cu adevărat unic, o oportunitate excepțională de a asista la parada spectaculoasă a celor mai prestigioase branduri de lux şi lifestyle din domeniu. Vă invităm, așadar, să pătrundeţi într-un univers al minunilor şi să faceţi parte din cel mai important show al tendinţelor din lume.