Fragrances, barul ce va fi deschis de Ritz-Carlton, va reprezenta o atracție redutabilă în Berlin, prin prisma băuturilor servite. Rețetele, concepute și implementate de renumitul mixologist/expert în parfumuri Henning Heissen, vor da naștere unor cocktail-uri care vor mirosi a… parfum. Printre „vedetele” care se vor regăsi în meniu se numără: Signorina by Salvatore Ferragamo, cu infuzii de iasomie și trandafir, Oud Royal by Armani, cu aromă de rom, dar și Messe de Minuit by Etro sau Orange Blossom by Penhaligon’s – cocktail-uri preparate fără alcool.
Oaspeții își vor alege băutura în funcție de parfumul lor preferat, însă înainte, vor fi invitați să experimenteze un „meniu vizual”, amenajat chiar la intrarea în bar. Pe fiecare raft va fi expusă câte o sticlă de parfum, alături de ingredientele folosite în prepararea băuturii aferente. Astfel, clienții pot mirosi parfumul pe care îl vor alege și îl vor… degusta!