Primul meci de tenis din Antarctica va avea loc pe un vas de croazieră

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 06-01-2022

în: News & Features

meci de tenis

În perioada 22 februarie – 5 martie 2022, frații McEnroe vor găzdui călătoria exclusivă Antarctica Open la bordul luxosului Atlas World Navigator. Cei 140 de oaspeți de la bordul croazierei speciale vor fi invitați să urmărească primul meci de tenis profesionist jucat vreodată în istoria continentului.

Sportivii profesioniști nu sunt străini de globetrotting; John McEnroe, membrul Hall-of-Fame al tenisului, este un exemplu grozav. Făcând echipă cu fratele său, Patrick McEnroe (câștigător al Cupei Davis și personalitate ESPN), el aduce tenisul în noi colțuri ale planetei.

World-Navigator-Antarctica

Oaspeții care rezervă această experiență vor călători cu un avion privat din Orlando, Florida, până la Ushuaia, Argentina și se vor îmbarca pentru o perioadă de 12 zile și 11 nopți la bordul uneia dintre cele mai noi și mai ecologice nave de expediție. Folosind cea mai recentă tehnologie, Atlas World Navigator va naviga în Pasajul Drake și va permite accesul la Insulele Shetland de Sud și Peninsula Antarctica.

World-Navigator-Antarctica

Pe parcursul călătoriei, liderii de expediții și vor găzdui discuții și ateliere captivante care au ca principală temă de discuție încălzirea globală, în timp ce excursiile zilnice vor varia de la drumeții la un vulcan glaciar și scufundări în izvoarele fierbinți aburinde ale unei plaje cu nisip negru până la plimbări cu caiacul prin apele de cobalt alături de pinguini Gentoo, delfini clepsidră și foci leopard.

Totuși, ceea ce face cu adevărat captivantă această croazieră este că, datorită dimensiunii reduse a navei, oaspeții vor avea șansa să se bucure de compania fraților McEnroe și să le asculte poveștile.

World-Navigator-Antarctica

Croaziera de 12 zile și 11 nopți la bordul Atlas World Navigator începe de la 14.990 de dolari per pasager și include charter privat de la Orlando la Ushuaia. Toate mesele, băuturile, Wi-Fi, și excursiile sunt, de asemenea, incluse, precum și participarea la meciul de tenis.

Mai mult decât atât, cei care optează pentru cabinele și pachetele de nivel superior (începând cu Apartamentul Superstar, la 54.9900 de dolari de persoană, până la Apartamentul Player, la 84.990 de dolari de persoană) se vor bucura și de acces VIP în timpul prânzurilor, cinelor private, plimbări zodiacale sau cocktail-uri, în timp ce oaspeții din primele trei apartamente vor avea chiar șansa de a juca un meci de tenis demonstrativ împotriva fraților McEnroe.