Golden Kalinka by FREYWILLE

Scris de Luxury
Publicat la data de: 31-01-2014

în: News & Features

Artiștii FREYWILLE, experți în arta emailării și în modelarea aurului, aleg întotdeauna cele mai prețioase materiale pentru a atinge perfecțiunea și a asigura longevitate pieselor create. Fiecare piesă din aur masiv de 18 carate este realizată manual, având cea mai înaltă calitate, și se remarcă prin creativitatea debordantă și culorile vibrante.

Setul Golden Kalinka este o interpretare modernă a unei teme tradiţionale, potrivită perfect unei lumi iubitoare de lux şi în pas cu moda. Designul său expresiv transmite energie şi pasiune în acelaşi timp. Începând cu luna decembrie, puteţi achiziționa aceste minunate bijuterii, precum şi colecţia din aur de 18 carate.

Natura rusească este o sursă inepuizabilă de inspiraţie, emoţie şi ispită, în acelaşi timp. Ea este, de asemenea, un element-cheie în arta decorativă rusă cunoscută sub numele de „Khokhloma”. Piesele sunt, de obicei, realizate din lemn şi decorate în tonuri de roşu aprins şi aur, detalii ce transformă până şi cele mai simple accesorii în piese de o mare valoare. Elementele esențiale ale stilului „Khokhloma” sunt florile vii şi fructele de pădure. În crearea setului Golden Kalinka, artiştii FREYWILLE s-au inspirat din elementele-cheie ale stilului tradiţional rusesc şi le-au transformat în piese de o expresivitate unică, în bijuterii preţioase şi uimitoare, grăitoare prin multitudinea de culori.

Galerie Foto