Descoperă configurațiile noastre! Configurație de tip „insulă” – KUXA studio

Scris de Luxury
Publicat la data de: 23-12-2021

în: Art & Design

KUXA

Nu mai este un secret faptul că bucătăria reprezintă inima unei case și de cele mai multe ori este încăperea în care ne petrecem cel mai mult timp. Fie că încercăm și acasă rețetele de la COOK & GO sau ne strângem familia în jurul mesei, preferăm să facem toate aceste activități într-un spațiu armonios și plăcut din punct de vedere estetic.

De multe ori simțim nevoia să amenajăm locul în care trăim și ajungem la întrebarea: „Ce tip de configurație este potrivit spațiului meu?”.

Tocmai pentru a veni în ajutorul vostru, de a vă înțelege mai bine spațiul în care locuiți, KUXA studio începe o serie dedicată configurațiilor, cu avantaje și dezavantaje, cu ajutorul cărora vă puteți ghida în următoarele amenajări.

Configurația de tip „insulă”
Deschiderea bucătăriei către living și sufragerie în viziune modernă a determinat apariția unui nou tip de bucătărie – bucătăria cu insulă.

Dezvoltarea tehnologică din ultimii ani a introdus hota aspirantă și o gamă completă de electrocasnice încorporabile care permit o libertate mai mare de aranjare pentru că sunt mai eficiente și mai compacte. Insula este o soluție atractivă care permite comunicarea dintre spații, dar, în același timp, delimitează bucătăria de zona de servit masa.

Filtrează proiectele KUXA studio în funcție de formă (Peste 330 de proiecte reale)

 

 

 

KUXA
1
KUXA
2
KUXA
3
KUXA
4

Descoperă avantajele configurației de tip insulă