Hub-ul conectivității: Philips Monitor Docking Stand

Scris de Luxury
Publicat la data de: 03-08-2015

în: News & Features

Casual young woman using computer in office

  • Compatibil cu monitoarele cu diagonala de 19 și 20-inci cu standardul VESA
  • Ethernet integrat pentru conexiune la Internet
  • Slot-urile USB 3.0 oferă conectarea instantă a notebook-urilor cu perifericele de la birou

MMD, partener licențiat al monitoarelor Philips, lansează un nou dispozitiv care înlesnește munca de la birou, oriunde și oricând. Cu noul Dock Stand USB de la Philips, utilizatorii nu trebuie decât să-și conecteze notebook-urile prin intermediul unui cablu USB și să-și monteze unde doresc monitoarele cu suport de tip VESA. Rezultatul: acces facil la toate perifericele de birou și la Internet printr-o conexiune USB 3.0 foarte rapidă. Însoțit de un monitor Philips, suportul îmbină comoditatea cu productivitatea și oferă o experiență de vizualizare excelentă.

Philips SB4B1928U_2

Mai multe conexiuni, mai puțină dezordine

Noul Dock Stand USB SB4B1928UB de la Philips constă într-un suport elegant și ergonomic, pe care utilizatorii îl pot folosi cu orice monitor Philips sau cu orice alt monitor compatibil cu montura de tip VESA (100 x 100). Disponibil pentru ecrane de la 19 și până la 28 inci (48 – 71 cm), noul dock stand oferă utilizatorilor o flexibilitate mai mare în alegerea monitoarelor.

Suportul este o alegere perfectă pentru cei care folosesc notebook-uri și pentru care mobilitatea este un factor cheie. Dezavantajului major al notebook-urilor subțiri este numărul limitat de slot-uri astfel că noul model de dock stand oferă conectivitate USB 3.0 și Ethernet. “Cine folosește acest dock stand nu mai are grija cablurilor de pe birou. Datorită universalității slot-urilor USB, noul dock stand funcționează cu orice notebook care are un port USB. Acesta permite oamenilor să se conecteze imediat prin intermediul unui singur cablu pentru a avea acces la toate celelalte periferice, la Internet cât și la sursa de energie”, a declarat Thomas Schade, vice–președinte EMEA al MMD.

Îmbunătățirea experienței de vizionare

Suportul oferă utilizatorilor libertatea de a alege dimensiunea de afișare, rezoluția și tehnologia cea mai potrivită aplicațiilor pe care le folosesc – până la claritatea incredibilă a rezoluției 4K UHD de 3840 x 2160 pixeli. Iar dacă un monitor nu este suficient, utilizatorii pot conecta până la șase ecrane la dock stand prin HDMI, DisplayPort și USB – toate prin intermediul unui singur cablu USB care face conexiunea între dock stand și notebook. Aceasta este o modalitate ușoară de a crea un spațiu de lucru pentru mai multe monitoare, ajutând astfel la creșterea productivității.

Philips SB4B1927CB_VB_s

Sănătatea utilizatorului

În ciuda simplității pe care o oferă, design-ul Philips SmartErgoBase permite noului Philips Docking Stand, ridicarea, coborârea, înclinarea și rotirea acestuia pentru a așeza ecranul în poziția corectă pentru utilizator. Înălțimea potrivită a monitorului oferă confort lecturii, în special pentru persoanele care poartă ochelari de vedere cu lentile bifocale, trifocale sau chiar progresive. Dock stand-ul cu al său singur cablu gestionează de asemenea cablurile pentru a menține spațiul de lucru curat.