Dolce & Gabbana și-a deschis primul boutique în București

Scris de Luxury
Publicat la data de: 31-01-2014

în: News & Features

Situat în cadrul The Grand Avenue, la parterul JW Marriott Bucharest Grand Hotel, cea mai prestigioasă destinație de modă din acest oraș îmbibat cu istorie, boutique-ul ocupă 300 metri pătrați, dedicați prezentării celor mai notabile colecții ready-to-wear destinate femeilor și bărbaților, precum și etalării accesoriilor colecției.

Elegant și sofisticat, designul magazinului este creat pentru a scoate în evidență universul Dolce & Gabbana. Hainele și accesoriile se contopesc cu piese de mobilier realizate sub semnătura brandului: oglinzi, geamuri fumurii, lemn Canaletto, brocarturi, catifele mov închis și vișiniu și un candelabru din sticlă de Murano.

Colecțiile de bijuterii – atât cele pentru femei, cât și cele pentru bărbați – sunt puse în evidență în vitrine, unde fiecare aspect al meșteșugului și al atenției desăvârșite la detalii este sporit. Sticla neagră și catifeaua Burgundy creează o ambianță călduroasă în camera dedicată rochiilor de seară ale doamnelor, în timp ce lemnul Canaletto ia locul catifelei în zona destinată costumelor domnilor.

Galerie Foto