Cofetăria Armand, diversitatea gustului dulce

Scris de Luxury
Publicat la data de: 14-01-2015

în: News & Features

Dulciurile, în special torturile festive, sunt destinate spre a celebra cele mai importante eveniment în viață, precum șampania. Însă atunci când sărbătorești momente de mare însemnătate, nu pare a fi un prilej potrivit pentru a alege între un conținut bun și un aspect atractiv, deși acestea se completează rareori. Ei bine, acum nu mai sunteți obligați să faceți o alegere imposibilă între gust și design, nici să lucrați cu trei furnizori pentru un singur eveniment. Acum le puteți avea pe toate la superlativ cu un singur telefon, e-mail sau click, la adresa cofetăriei Armand.Armand - Maison du Dessert - Jolie Ville Pipera

Cofetăria Armand este una dintre primele cofetării din România care a lansat conceptul de torturi personalizate la comandă. Însă mult mai important este faptul că a fost prima cofetărie din România care a folosit sortimente de tort de cea mai bună calitate – mousse-uri din ciocolată belgiană autentică.

Un alt element definitoriu al Cofetăriei Armand este diversitatea ofertei – patiserie, prăjituri, torturi, cupcakes, macarons, candy bar și lista continua – asigurând în același timp calitatea tuturor produselor întrucât echipa de cake designer Armand este formată exclusiv din oameni cu studii de specialitate: Arhitectură și Arte Plastice. Fie că le cumpărați pentru răsfățul celor dragi sau pentru alte persoane importante, vă puteti bucura de gusturile Cofetariei Armand, obținute din ciocolată autentică care va face diferența.

Banner_online

Lansat în 2014, Luxury by Armand, este răspunsul dat publicului român din ce în ce mai pretențios – și în materie de cake design, dar mai ales în ceea ce privește calitatea ingredientelor și gustul final. Plecând de la gusturile clasice – Trois Mousse, Pearl & Ruby, Double Desire, Stracciatella, Macaron, Cecile, Piemontesa, Gladiator, Mousse au Cafe, Chocolate Berry, Brown & Creamy şi Mousse Căpşuni, Cofetaria Armand vă poate transforma în realitate orice dorință dulce, care va rămâne adânc întipărită în memoria celor prezenţi. Același impact impresionant l-a avut și asupra invitaților evenimentului Luxury Gala, unde cofetăria Armand a participat cu un tort festiv și un candy-bar personalizat.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.torturidelux.ro

Galerie Foto