The Chocolate, o comoară delicioasă

Scris de Luxury
Publicat la data de: 30-01-2014

în:

lingerie - refined
Născută dintr-o viziune a perfecțiunii, The Chocolate reprezintă cea mai fină ciocolată din lume, fabricată manual, sub forma unor trufe cu șampanie. Învelite în fulgi de aur comestibil de 24 de carate, delicatesele sunt prezentate într-un ambalaj contemporan și elegant, împodobit cu cristale Swarovski, oferind o experiență luxoasă simțurilor.

Cu un preț de 220 de euro (cutia), aceste trufe de lux conțin ingrediente atent selecționate și combinate, ce au dus la crearea celei mai bune ciocolate din lume. Căutarea paletei perfecte de arome a reprezentat un drum lung și anevoios, cu nenumărate încercări și degustări, pentru a se ajunge într-un final la o compoziție perfectă, al cărei secret este foarte bine păstrat.

048-48

Pe parcursul drumului, o cărare i-a condus pe producătorii The Chocolate către un fabricant mic de ciocolată de pe lângă Pisa, Toscana, câștigător al premiului „Golden Bean” pentru cea mai bună tabletă din lume, acordat de prestigioasa Academie a Ciocolatei, un premiu binemeritat. Aroma Toscano Black a fost ingredientul care a inspirat întregul proces ce a dus la obținerea acestui delicios desert.

Familia din spatele brandului și al produselor The Chocolate se mândrește cu atenția desăvârșită și ambiția sinceră ce stau la baza acestei creații savuroase și deosebite. Singurul scop al producătorilor a fost mereu acela de a obține cel mai bun amestec de ingrediente care să dea naștere celui mai bun desert din lume. Și-au luat acest angajament în primul rând față de acei fermieri anonimi ce dețin specii prețioase de cacao, cu prețuri de trei ori mai mari comparativ cu ceilalți comercianți. Însă prețul și strădaniile, împreună cu supravegherea constantă a plantațiilor de cacao merită tot efortul pentru a obține cea mai bună și mai pură cacao din lume.

044-44

Egiptenii antici credeau cu sfințenie că aurul consumat în cantități modice le va aduce nemurirea, ducii și conții italieni își decorau risotto-ul în secolul al XVI-lea cu acești fulgi valoroși, știindu-se încă din vremuri străvechi că aurul ar avea puteri mistice și că ar oferi o stare de bine, astfel încât exclusivistul ingredient, împreună cu toate poveștile fantastice care îl acompaniază nu puteau să lipsească din acest pachet.

În plus, pentru a menține standardele la un nivel foarte ridicat, cutia care adăpostește trufele trebuia să fie cu totul deosebită. Astfel a fost creată ceea ce azi este considerată o operă de artă, o cutie unică, lucrată 100% manual. Mai mult de 400 de cristale Swarovski împodobesc, atât la exterior, cât și pe interior această cutie, transformând-o într-un obiect de colecție, ce vine acompaniat de propriul certificat de autenticitate.

www.the-chocolate.com