Cele mai luxoase terminale de avioane private

Scris de Alexandra Popescu
Publicat la data de: 11-01-2024

în:

Terminale

Zborul privat are o gamă largă de beneficii, unul dintre ele fiind operativitatea cu care călătorești, de la sosirea la aeroport și trecerea prin controalele de securitate, până la îmbarcarea în avion și decolare.

Toate acestea se realizează în terminale dedicate pentru avioane private, dintre care unele oferă atât de multe servicii de lux, încât vei dori să ajungi acolo mai devreme! Iată doar cinci dintre preferatele noastre…

Signature Aviation, London Biggin Hill Airport

Londra și zona înconjurătoare se laudă cu mai multe terminale dedicate pentru avioane private, unul dintre acestea aflându-se în aeroportul Biggin Hill, situat în partea de sud a orașului. Terminalul Signature este foarte popular printre cei care călătoresc în interes de afaceri și oferă săli de conferințe, o cameră de dormit și facilități de duș pentru împrospătarea înainte de zbor. Terminalul pune la dispoziție, de asemenea, un transfer de șase minute cu elicopterul la Londra şi mașină cu șofer până la destinație.

avioane private

avioane private

Jetex Dubai, Al Maktoum Airport

Dubai este bine-cunoscut pentru ospitalitatea sa de lux, iar terminalul VIP Jetex de la aeroportul Al Maktoum este un exemplu în sine. Terminalul se ridică mai presus de orice pretenție pentru a satisface nevoile pasagerilor, oferind facilităţi precum un spaţiu de gimnastică, o bucătărie generos pregătită cu gustări și băuturi și chiar o masă de foosball pentru copii. Iar ca un maxim al personalizării, Jetex vă oferă chiar și cappuccino cu chipul dumneavoastră!

avioane private

avioane private

PS LAX, Los Angeles Airport

PS (cunoscut anterior sub numele de Private Suite) de la aeroportul LAX este ideal pentru călătorii incognito, aşadar nu e de mirare că este atât de popular printre vedetele de la Hollywood. Terminalul pune la dispoziție apartamente private cu baie proprie, televizoare de ultimă generaţie, precum și alimente și băuturi la discreție. Stabilimentul are chiar și un Spa pentru a vă relaxa pe deplin înainte de decolare. Oaspeții sunt cu adevărat răsfățați înainte de a fi conduși cu șofer la avionul lor.

avioane private

avioane private

Fattal VIP Terminal, Ben Gurion Airport, Tel Aviv

Deschis anul trecut de grupul hotelier Fattal, terminalul VIP Fattal din cadrul aeroportului Ben Gurion din Tel Aviv se mândrește cu dotări hoteliere de lux, cum ar fi camere private luxoase cu pat și baie, un centru de afaceri complet echipat și un lounge pentru cei ce savurează trabucuri. Pasagerii au, de asemenea, acces exclusiv la două magazine duty free, iar terminalul oferă servicii de majordom și șofer pentru a acoperi orice nevoie.

avioane private

avioane private

KayanJet, Robert Llewellyn Bradshaw Airport, St. Kitts

Vizitarea Caraibelor a devenit și mai exotică, cu KayanJet FBO în St. Kitts. Terminalul, situat lângă aeroportul principal al insulei, Basseterre, oferă cea mai bună ospitalitate din Caraibe, cu meniuri personalizate, terase private cu panoramă însorită și camere private de dormit, acestea fiind doar câteva dintre caracteristicile acestui terminal exclusivist. De asemenea, magazinele duty free dispun de o selecţie de produse remarcabilă, stabilimentul are şi o zonă pentru copii, iar serviciile de concierge sunt pregătite pentru a satisface toate cerințele dumneavoastră.

avioane private

avioane private

Text: Andrei Dimulescu

Galerie Foto