Black Cab – Arta de a călători

Scris de Luxury
Publicat la data de: 31-01-2014

în: News & Features

3
Pentru majoritatea, a călători este doar o formă de transport. Există, însă, și oameni care au transformat călătoria în artă. Pentru aceștia, experiența completă înseamnă stil, eleganță și rafinament. Datorită cunoașterii și pasiunii lor, ei reușesc să combine aceste ingrediente întocmai cum un artist combină culorile pe paletă într-o sclipire de talent, totul pentru obținerea unei imagini desăvârșite. Pentru că imaginea este un vector foarte important în afaceri și în plan personal.

Ei sunt Black Cab și oferă alternativa de a călători premium la tarif de taxi convențional. Diferențele dintre Black Cab și un taxi „galben” sunt exact acele elemente care îți transformă un drum obișnuit într-o experiență plăcută. Afli prețul fiecărei călătorii de la început, iar metodele de plată variază de la achitarea prin card până la plata la termen. Personalizarea serviciilor este un alt mare atu și constă în abonamente Corporate sau Family și în servicii extra ca închirierea pe oră pentru seri liniștite la restaurant sau la concert, preluare personalizată din aeroport sau gară ori serviciul de Wait & Return, perfect atunci când vrei să ajungi undeva, dar și să te întorci. Autovehiculele sunt noi, elegante și discrete în trafic, iar șoferii vorbesc engleza, au ținută business și sunt întotdeauna amabili. Comenzile se realizează doar prin intermediul site-ului sau al aplicațiilor pentru Android și iOS.

Rezervă din timp un Black Cab și bucură-te de experiența celei mai mari companii londoneze din domeniul transportului personalizat.