Apariție editorială de colecție: „BMW M – 50 YEARS OF THE ULTIMATE DRIVING MACHINES”

Scris de Andrei Dimulescu
Publicat la data de: 19-01-2022

în: Auto

De 50 de ani, BMW M şi BMW Motorsport generează pasiune, fascinaţie, emoţie şi milioane de fani. O carte independentă dedicată istoriei de jumătate de secol a BMW Motorsport şi BMW M este disponibilă acum la nivel global şi poate fi comandată şi în România

„Blue Hero”, un proiect de artă românesc semnat de artistul Adrian Mitu şi dedicat lui Jochen Neerpasch, este reprezentat şi el în primele pagini ale cărţii – o prezenţă locală unică într-o carte definitorie universală BMW M.„BMW M - 50 YEARS OF THE ULTIMATE DRIVING MACHINES" este o carte de colecție

„BMW M – 50 YEARS OF THE ULTIMATE DRIVING MACHINES” urmăreşte influenţele motorsportului asupra dezvoltării şi filosofiei, începutul cu prima maşină BMW M – BMW M1 -, iar ulterior acoperă evoluţia mărcii în fiecare deceniu. Jochen Neerpasch, eroul care a creat BMW Motorsport în 1972, fiind în acelaşi timp responsabil pentru câteva proiecte definitorii BMW M precum BMW M1, programul BMW Art Car sau programul BMW Junior, a semnat prefaţa. 

Cartea este tipărită în format hard cover, la o calitate excelentă, cu un conţinut bogat de informaţii şi oferă o selecţie largă de fotografii care acoperă întreaga istorie M. „BMW M – 50 DE ANI DE ULTIMATE DRIVING MACHINES”, publicat de Motorbooks din Marea Britanie, poate fi comandat pe Amazon, cu livrare în România. Cartea se bucură deja de apreciere, iar la lansarea pe Amazon a urcat rapid pe primul loc la categoria motorsport.

„BMW M - 50 YEARS OF THE ULTIMATE DRIVING MACHINES" este o carte de colecțieDespre autor

Tony Lewin este comentator şi analist al industriei auto cu o activitate lungă. A petrecut cea mai mare parte a carierei testând maşini, analizându-le şi raportând evoluţia companiilor de automobile la nivel global. A fost un scriitor şi editor constant pentru Automotive News Europe şi a lansat mai multe titluri de pionierat pentru Financial Times, semnând şi rubrici regulate pentru alte publicaţii naţionale şi internaţionale. Cărţile sale anterioare includ BMW Century, How to Design Cars Like a Pro, The Complete Book of BMW şi Speed Read: Car Design. Locuieşte în East Sussex.