Alina Epure, nutriționist și fondator Nutribalance, a observat că oamenii se concentrează pe echilibrul personal, în această perioadă

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 27-04-2020

în: Lifestyle

Alina Epure, un cunoscut nutriționist și fondator Nutribalance, ne vorbește despre cum să ne menținem echilibrul în această perioadă. Alina ne împărtășește câteva gânduri despre cum impactează această perioadă oamenii și obiceiurile lor alimentare.
„Am avut multe discuții cu pacienți și apropiați și am observat că este o perioadă în care cu greu regăsim resursele pentru a ne regăsi echilibrul pe care îl aveam înainte de începerea pandemiei. Consider că, deși este un moment greu, trebuie să profităm de această perioadă pentru a oferi un „restart” tuturor factorilor care țin de bunăstarea noastră, ca oameni. Nutriția este un pilon important”, spune Alina.
Astfel, a lansat platforma Nutribalance.ro ca un program de educare cu privire la nutriția echilibrată. „În această perioadă, am înțeles mai bine că e important să depunem eforturi pentru a crește mai mult vizibilitatea acestei platforme ca o resursă de informații care să ajute oamenii să ia decizii potrivite, când vine vorba de nutriție”, spune Alina.
Uleiul de Omega 3 este un produs disponibil pe site-ul Nutribalance.ro care ajută la susținerea acestei cauze. „A fost un drum lung, dar am ajuns la poate cea mai bună decizie pentru un produs care să susțină sistemul imunitar, în aceste vremuri. Este rezultatul unui research avansat cu privire la nutriția omului. Cred că o nutriție corectă este fundamentul pentru un lanț de decizii bune care să ne aducă la acel echilibru pe care îl căutăm în această perioadă”, declară Alina Epure.

Energy Expo 10-13 octombrie