Accesorii „glam-tech” la Sport/Couture

Scris de Luxury
Publicat la data de: 31-01-2014

în: News & Features

Accesorii Glam
„Infuzia” telefoanelor mobile super-inteligente, iPod-urilor, iPad-urilor și laptop-urilor mini a impus de la sine un nou trend: accesoriile „glam-tech”. Telefonul tău Samsung Galaxy sau iPhone va arăta „Glitz&Glam” prin intermediul huselor rigide White Diamonds cu elemente Swarovski aplicate manual și desene futuriste, realizate de artistul Vince Fraser. Dacă ești pasionată de modă, poți alege „case-uri” Just Cavalli cu animal print, într-o ediție limitată. Petele de jaguar, textura pielii de șarpe și nuanțele neon vor da un aspect „sălbatic”, dar șic telefonului tău mobil!

Ți-ai înlocuit vechea agendă cu o tabletă modernă, pe care o porți mereu în geantă? Protejeaz-o prin intermediul unei huse din piele, de la Burberry. Alege nuanțe de alb, ocru sau gri pentru un aspect elegant!

Dacă vrei să vorbești la telefonul mobil în timp ce conduci, fără să ai probleme cu poliția rutieră, alege un Pop-Phone Moshi Moshi. Este un receptor de telefon fix, cu aspect retro, prevăzut cu jack. Acesta a devenit popular după ce solistul american Lenny Kravitz, dar și multe alte vedete de la Hollywood au fost fotografiate vorbind pe stradă la receptoare clasice. Tot la capitolul accesorii „cool” se află și căștile Skull Candy, care au garanție pe viață! Prin intermediul sistemului The Link care combină tehnologia handsfree cu cea a căștilor, poți asculta muzică și prelua un apel telefonic, în același timp. Modelele Mix Master, Aviator și Titans sunt disponibile într-o varietate de culori și print-uri, cele mai populare fiind cele în ediție limitată, personalizate de artiști precum Jay-Z, Metallica, Snoop Dogg sau Rita Ora.

Husele de iPad Burberry, cele de telefon White Diamonds și Just Cavalli, căștile Skull Candy și receptoarele Moshi Moshi sunt disponibile în magazinul Sport/Couture din Băneasa Shopping City.

Galerie Foto