Louis Vuitton- accesorii perfecte sub bradul de Crăciun

Scris de Ruxandra Tudor
Publicat la data de: 11-12-2019

în:

Vuitton a lansat în ultimul timp unele dintre cele mai surprinzătoare accesorii care duc imaginea brandului în direcții la care nu ne-am fi așteptat. Dacă până acum asociam numele cu genți sau pantofi pe care să le dorim în garderoba noastră, iată câteva obiecte-cult semnate Vuitton care ne-au atras atenția în prag de Sărbători, pentru un cadou special.

Lumânări ambientale luxury

Setul de lumânări miniaturale parfumate semnat Louis Vuitton este mai mult decât un cadou decorativ. Cele trei bijuterii olfactive sunt, de fapt, gândite și create pentru colecționari (ar putea, la fel de bine, să pornească o colecție) și asta pentru că au un design elegant, fin și rafinat care ne transpune imediat în promisiunea unei aventuri imaginare. Este suficient să alegem un parfum, să aprindem lumânarea și să ne lăsăm învăluiți de atmosfera magică. Putem alege L’Air du Jardin, care transformă casa într-o destinație florală, bucolică. Île Blanche ne duce imaginația pe tărâmul unui paradis exotic, marin, umbrit de pomi cu crengi grele de fructe, în timp ce Dehors il Neige evocă atmosfera plină de pace a unei cabane pierdute în zapada curată a unui decembrie perfect, undeva departe de agitația lumii. Timpul de ardere este de aproximativ 15 ore pentru fiecare lumânare pentru care s-a folosit exclusiv ceară minerală. Prețul setului este de 290 de euro.

Un somn foarte, foarte prețios

Că somnul este prețios pentru sănătate știm cu toții. 8 ore de somn echivalează cu o imunitate mai puternică și ne asigură buna funcționare per ansamblu, de la starea psihică până metabolism. Însă atunci când ne deranjează lumina televizorului sau razele soarelui, dimineața, avem neapărat nevoie să ne protejăm cu o mască de somn. Dar ce mască! Imprimată cu monograma iconică LV, cu un finisaj elegant și extravagant, masca Vuitton costă 690 de euro, ceea ce ne cam alungă somnul. Însă dacă ne gândim că un set de creioane colorate Louis Vuitton costă 900 de dolari, iar o pereche de papuci pufoși de casă 2.040 de dolari, devine limpede ca lumina zilei că există un segment de cumpărători care ar investi lejer într-un somn sănătos protejat de masca LV. Este fabricată dintr-un amestec bogat de blană de nurcă și mătase care va răsfăța pleoapele și le va asigura o relaxare perfectă pe timpul nopții.

Globul de zăpadă

Globul de zăpadă Vivienne, semnat Louis Vuitton, este cea mai pură declarație de dragoste pe care o putem face în spiritul magiei Sarbătorilor de iarnă. Un obiect exclusivist, sofisticat și rafinat de care ne-am îndrăgostit la prima vedere reușește să capteze spiritul Crăciunului și să emane acea căldură de șemineu, completată de dansul fulgilor de zăpadă de afară. Și ce este cel mai impresionant: globul de zăpadă are un design naiv și totuși extraordinar de prețios, cu o atenție incredibilă la detaliile care construiesc povestea. Vivienne, transformată în Crăiasa Zăpezii, este imediat recognoscibilă pe piedestalul său auriu, iar semnătura LV înnobilează baza globului și îi conferă un plus de eleganță. Suntem convinși că ar fi un cadou perfect pentru fiecare om care iubește Crăciunul, dacă, evident, ne asumăm că Globul ne va reduce bugetul de Crăciun cu 955 de dolari.