ELYSEE a lansat sub umbrela Essence de Roumanie linia „MINUNI de România”

Scris de Luxury
Publicat la data de: 11-12-2020

în: News

Parfumeria ELYSEE lansează în premieră absolută un concept unic: „MINUNI de România”, care vine să completeze linia RomanIA și care transpune pe note olfactive cele mai frumoase trăiri, simboluri și înțelesuri românești.

După doi ani de muncă susținută si de încercări nenumărate, acest proiect prinde viață și ajunge, în sfârșit, în sufletele iubitorilor de parfumuri de artă, de frumos.

Iată câteva informații care arată anvengura proiectului:
➢ 146 de formule diferite au fost făcute pentru a selecta în final doar opt
➢ 42 de oameni din Grasse, Paris și România au lucrat constant la acest proiect
➢ 8 creații ale unor pictori români contemporani au fost achiziționate pentru a sta la baza imaginii produselor (lucrări de artă expuse acum în Elysee Gallery)
➢ 72 de tipuri diferite de sticle au fost studiate dintre care s-a ales doar una
➢ 208 variante de design au fost create pâna s-a ajuns la forma actuală

ELYSEE se mândrește cu faptul că, pentru prima oară, ingrediente românești precum Mâna Maicii Domnului, Regina Nopții, floarea de salcâm, lămâița sau rășina de brad au fost încorporate de maeștri parfumieri francezi în formulele parfumurilor. Vă invităm să descoperiți o simfonie de note, de trăiri și de simboluri în gama ce, cu atât de mult suflet, își trage numele din adevăratele MINUNI de România.

Linia „MINUNI de România” vine în completarea conceptului RomanIA și transpune pe note olfactive cele mai frumoase trăiri, simboluri, înțelesuri și subînțelesuri românești. Aproape sau departe de România, nu ai cum să rămâi indiferent la frumusețea eterică a unui NOR seducător, la profunzimea unui DOR mistuitor, la HORA în care te prinzi și din care nu mai vrei să ieși. Umbrele de AMURG te cheamă spre trăirea unui VIS românesc, autentic. Și când te trezești din vis, îți scalzi fața în ROUA proaspătă a dimineții si simți FIOR-ul unui nou început. Pe note de vată de zahăr și mere coapte, personajul emblematic al legendei românești DRACOOLA renunță la aura sumbră și ne șoptește din adâncul veacurilor: “History can be fun”!

Vă puteți programa, pentru descoperirea acestor creații, în magazinele ELYSEE, începând cu luni, 14 Decembrie.