Noul Silver Cross Surf – Ediția Aston Martin

Scris de Luxury
Publicat la data de: 03-11-2014

în: News & Features

SURF_ASTON_MARTIN_EDITION_-_Silver_Cross_Surf_Aston_Martin_Edition_Pushchair_Mode_LR

 

 

Silver Cross şi Aston Martin au reprezentat întotdeauna mai mult decât două mărci renumite. Aceste două brand-uri sunt recunoscute pentru tradiţie, design, inginerie, măiestrie în prelucrare şi lux.

Aşadar, momentul în care două astfel de mărci îşi unesc forţele, rezultatul nu poate fi decât un produs pe măsură – Silver Cross Surf – ediţia Aston Martin – renumitul cărucior de lux pentru copii. Lansat în septembrie 2012, în ediţie limitată, uimitorul cărucior Silver Cross Surf – ediţia Aston Martin, a devenit un clasic modern, care te ademeneşte încă de la prima vedere. La doi ani după debutul global, Aston Martin şi Silver Cross continuă colaborarea pentru noul Silver Cross Surf – ediţia Aston Martin – un nou clasic care aduce împreună toate componentele şi detaliile într-un excepţional sistem de cărucioare.

Creat de designeri de renume mondial şi lucrat manual de maeştrii experţi , acesta vine stilizat cu noi accesorii extravagante. Idealul de lux şi măiestria în prelucrare fiind extinse către fiecare detaliu, face că exteriorul din aliaj de magneziu să fie potrivit perfect cu cele mai somptuoase materiale alese pentru interior, constituind astfel cel mai luxos interior produs vreodată de către aceştia. Printre materialele de înalta calitate au fost folosite: cel mai uşor caşmir ţesut cu războaie de ţesut tradiţionale Jacquard, piele de oaie, calitate premium, din Buckfastleigh, Devon, Anglia, prelucrată de cei mai pricepuţi meşteşugari tăbăcări, precum şi renumitul material Alcantara.

 

 

Având un scaun total detaşabil şi setări de deplasare a acestuia în faţă şi în spate, căruciorul vine dotat cu materiale performante, rezistente la apă şi vânt.

Deşi noul Silver Cross Surf – ediţia Aston Martin poate fi recunoscut instant, durează săptămâni întregi şi un efort mare pentru a construi manual unul, asigurând o execuţie perfectă de fiecare dată. Cu noul Silver Cross Surf – ediţia Aston Martin, fiecare detaliu pe intreaga gama de accesorii a fost special conceput în ideea luxului suprem.

 Screen Shot 2014-11-03 at 16.51.38