Marvel lansează primele Infinity Stones realizate din rubine roșii

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 07-11-2022

în: News

Marvel

La câteva luni după ce Marvel a anunțat o colecție IRL de Infinity Stones la San Diego Comic-Con, primul lot de pietre prețioase în ediție limitată este gata pentru colecționari. Pe 15 noiembrie, 300 de rubine roșii, cunoscute sub numele de „Reality Stones”, vor fi oferite de partenerul Marvel East Continental Gems. Rubinele fac parte din seria Genesis a bijutierului din New York, care include șase Infinity Stones, evaluate colectiv la peste 25 de milioane de dolari. Oricine adună cinci astfel de pietre prețioase va avea voie să cumpere o mănușă Infinity Gauntlet exclusivă, realizată manual, pentru a găzdui toate pietrele.

Marvel

„În urma dezvăluirii cu succes a Infinity Gauntlet, am vrut să oferim fanilor și colecționarilor Marvel oportunitatea unică de a lua acasă cu ei o bucată din această comoară Marvel și suntem mândri să colaborăm cu East Continental Gems pentru a aduce la viață aceste șase Infinity Stones de calitate”, a declarat Paul Gitter, SVP al Marvel Consumer Products, într-o conferință de presă.

 Fiecare dintre Pietrele Infinitului — Timpul, Spațiul, Realitatea, Mintea, Puterea și Sufletul — reprezintă diferite aspecte ale universului. Sau, dacă vă plac teoriile conspirației, fiecare dintre cei șase Avengers originali. Piatra Realității de formă ovală, în special, valorifică puterea de a face imposibilul posibil. În timp ce colecția pusă în joc nu îi va oferi deținătorului său abilități reale, prinderea uneia dintre pietrele în ediție limitate i-ar putea schimba viața.

Marvel

Prețul pentru o singură piatră a realității variază de la 1.500 de dolari la 20.000 de dolari, în funcție de dimensiune, tăiere și greutate. Cel mai mic este un rubin de jumătate de carat, iar cel mai mare este o tăietură pernă de două carate. Fiecare va fi certificat de American Gemological Laboratories (AGL) și va veni numerotat și sigilat în ambalaj personalizat, apoi expediat într-o cutie specială de transport.

„Gemologia înseamnă dragostea, pasiunea și investigarea științifică a pietrelor prețioase. Integrarea tuturor acestor lucruri într-o apreciere suplimentară a Infinity Gauntlet și a colecției Infinity Gems, în calitate de fan de mult timp al benzilor desenate, este într-adevăr ceva asemănător cu un vis devenit realitate”, a adăugat proprietarul și șef gemolog al AGL, Christopher P. Smith.