Hard Rock Ibiza – Vacanța europeană în ritm american hard rock

Scris de Luxury
Publicat la data de: 14-11-2014

în:

Eden-Pool-night

Nu mai este un secret că Ibiza este insula care și-a dobândit statutul de cea mai veselă stațiune din Europa, locul în care muzica nu se oprește niciodată, iar mintea evocă într-o secundă imagini de la petrecerile de pe plajă, organizate în spirit liber și lipsit de griji. Nu întâmplător, locul a fuzionat perfect cu deschiderea hotelului Hard Rock, care a dezvoltat o impresionantă locație plasată chiar pe malul mării, Playa d’en Bossa, și aduce o nouă dimensiune a scenei de ospitalitate de lux din Ibiza.

Hard Rock Ibiza, primul hotel european al brandului, este acum cel mai mare hotel de cinci stele de pe insulă, numărând 493 de camere, inclusiv 235 de apartamente. Deși standardele de „stele” vor face diferența de la țară la țară și chiar regiune, până la urmă Ibiza nu este Dubai, hotelul este atât de luxos încât poate depăși cu usurință imaginația. Plasarea directă pe plajă și vecinătatea cu Ushuaia Ibiza Beach, un alt hotel deținut de grupul spaniol Palladiul Hotel Group, crează o sinergie perfectă între cele două proprietăți care revine în avantajul lor reciproc.

Camera

Deși este un brand exclusiv de origine Americană și te aștepti la un stil în același spirit, influența mediteraneană este impreganată mai mult ca niciodată, în ciuda faptului că în prezent brandul cuprinde 181 de proprietați în 55 de țări. Cei care au experimentat doar restaurantele cu același nume, trebuie să fie pregătiți pentru un vibe exclusiv și cu totul luxos al hotelului Hard Rock Ibiza, unde tema principală de identificare cu locul, în plus față de muzica, este iubirea, însă plină de farmec într-un mod europenizat.

Însă de departe, cel mai mare atu prezent în incinta hotelului, este restaurantul Sublimotion, adesea supranumit ca fiind cel mai scump restaurant din lume, deși își justifică cu greu locația. Ce anume îl clasează ca fiind atât de special? În primul rând, faptul că meniul constă dintr-o varietate de 20 de feluri de mâncare asamblate în mod spectaculos care costă nu mai puțin de 2.000 de dolari de persoană. În al doilea rând, camera ce poate găzdui doar 12 de persoane în același timp, folosește o varietate de efecte teatrale schimbând atmosfera bibliotecii unui conac, la infinitatea oceanului, la un club de noapte trepidant și multe altele.

The-Beach-Club

Însă la fel de important este și spațiul intim în care oaspeții își vor petrece zilele de vacanță. Specific hotelurilor de cinci stele, atmosfera camerelor este încântătoare oferind vederi incredibile și spații private în aer liber. O altă caracteristică remarcabilă și semnătura în toate hotelurile Hard Rock este suita Rock Star, care aici se întâmplă să aibă o vedere panoramică deosebit de frumoasă la ocean. Potrivit în mod special pentru un star rock, spațiul privat de 1.775 de metri pătrați decorat cu portrete cu David Bowie, oferă un pat rotund enorm și o terasă supradimensionată unde există desigur propria cada cu hidromasaj precum și un bar pentru găzduirea evenimentelor speciale.

Fie ca aleg să ia cina la Estado Puro, un restaurant cu specific spaniol din incinta hotelului, să se distreze pe faleză în compania celor mai delicate băuturi sau să se bucure de muzica live oferită de superstaruri precum Jason Derulo, Kylie Minogue sau Snoop Dogg, oaspeții se pot recupera de la excesele din noaptea precedentă la Rock Spa, zona de relaxare a resortului. Un lucru este sigur, Hard Rock Ibiza este locul în care muzica vibreaza tot timpul, iar iubitorii de spectacole vor fi încântați să-și petreacă vacanța în ritm “hard rock”.

Galerie Foto