Grand Soleil 46 Long Cruise

Scris de Andrei Dimulescu
Publicat la data de: 29-11-2018

în: Nautic

Iahtul european câștigător în 2016 la categoria Luxury Cruiser va căpăta o carenă mai mare!

Având o istorie solidă în spate și după ani de dedicare în lumea modelelor Cruiser-Racer, șantierele Cantiere del Pardo lansează o nouă linie de produse: Long Cruise. Noul model, cu indicativul 46, este primul dintr-o gamă care va crește în mod sigur în dimensiune. Acesta va fi prezent la Düsseldorf, Germania, în cadrul târgului maritim Boot, care se va desfășura în perioada 19-27 ianuarie 2019.

Iahtul este conceput în mod special pentru croaziere lungi, fără restricții și fără limite, cu un spirit puternic de adaptabilitate în orice condiții meteorologice, dar cu tendința de a le facilita pasagerilor un sentiment de bucurie plenar, generat de climatul plăcut și de viața în aer liber, pe mare.

Proiectat pentru distanțe serioase
Semnătura lui Marco Lostuzzi pentru arhitectura navală, combinată cu ADN-ul producătorului asigură performanțe excelente și o navigație extrem de plăcută. Totuși, scopul constructorului îl reprezintă în primul rând posibilitatea de a efectua croaziere pe distanțe cât mai lungi. De altfel, acesta a fost obiectivul producătorului italian încă de la bun început.

O abundență de spațiu de locuit pe punte și înăuntru, unități modulare și foarte mult spațiu de depozitare îndeplinesc nevoile de croazieră pe orice mare albastră, chiar și Roșie, dar mai ales Neagră!

Construcție de excepție
Siguranța și durabilitatea au fost cuvintele de ordine care i-au ghidat pe inginerii navali de pe șantierul companiei producătoare în alegerea materialelor și tehnologiilor, ținând cont mereu de concentrația în greutate și de rigiditatea structurală, elemente fundamentale pentru performanțe remarcabile, cum sunt cele ale modelului Grand Soleil 46 Long Cruise.

Cu o lungime totală de 14,74 metri, un pescaj de 1,80-2,30 metri, lățime de 4,41 metri și o greutate de 11.000 de kilograme, acest model este alimentat de un motor de 75 PS, mai mult decât suficient pentru performanțele iahtului italian care promite dimensiuni mult mai generoase din 2019.

Galerie Foto