BMW este din nou partener al Festivalului SoNoRo

Scris de Luxury
Publicat la data de: 14-11-2014

în: News & Features

P90168534

Festivalul de muzică de cameră SoNoRo aduce, în fiecare toamnă, o experienţă magică în Bucureşti şi în ţară. De la Atenul Român la Catedrala Sfântul Iosif sau Palatul Bragadiru, SoNoRo oferă concerte spectaculoase, uneori în locuri neaşteptate, dar mereu pline de poveste. Festivalul se distinge printr-un repertoriu bogat, care trece de la mari clasici la inflexiuni de jazz şi experimente muzicale, totul construit cu eleganţă şi căldură. De cinci ani partener, BMW a explorat mereu posibilităţi de colaborare care să se regăsească în spritul SoNoRo, rafinat şi plin de viaţă în acelaşi timp.

Pentru această ediţie, o flotă record de opt modele BMW Seria 7 a strălucit elegant alături de concertele SoNoRo. Maşinile răsfaţă invitaţii VIP şi asigură shuttle service pentru artiştii care concertează.

Anul trecut, BMW a privit spre trecut şi i-a oferit lui Răzvan Popovici, directorul festivalului, o plimbare surpriză cu BMW Isetta. Anul acesta, protagonistul principal al colaborării SoNoRo a fost un model modern, dar cu la fel de multă personalitate: noul MINI Cooper S cu 5 uşi. Caroseria în nuanţa „Volcanic Orange” reflectă perfect identitatea vizuală a festivalului şi, cum MINI este renumit pentru ideile de personalizare inedite, modelul pregătit pentru Răzvan Popovici a primit ca element distinctiv un autocolant cu logoul festivalului, pasărea SoNoRo.  

P90168393

„În ultimii cinci ani am legat o strânsă prietenie între pasărea SoNoRo și BMW, prietenie construită pe valori comunie, precum eleganță și rafinament. Pentru că ce poate fi mai elegant decât o flotă de limuzine BMW care să acompanieze artiști de renume în unele dintre cele mai frumoase locuri din București și din țară? Mulțumim BMW pentru buna și îndelungata colaborare, pentru sprijinul pe care ni-l acordă an de an, atât pentru festival, dar și pentru seria de concerte estivale SoNoRo Conac”, a declarat Răzvan Popovici, directorul Festivalului SoNoRo.

„Dacă utilizarea BMW Seria 7 vorbeşte despre eleganţa şi rafinamentul festivalului, MINI reflectă perfect celalaltă latură a spiritului SoNoRo – tânăr, plin de viaţă, extrovertit, jucăuş. Poate că alăturarea celor două modele surprinde, dar, aşa cum am făcut-o anul trecut cu BMW Isetta, această combinaţie considerăm că vorbeşte cel mai bine despre un festival pe care îl apreciem foarte mult. SoNoRo a demonstrat în România că muzica clasică poate să fie deosebit de modernă într-un eveniment elegant, rafinat, dar şi plin energie.

BMW este o marcă puternică, care se defineşte şi prin sunete. Se remarcă prin tonalitatea motoarele, mai ales cele de şase în linie. Este una dintre puţinele mărci care au un aşa-numit „sound logo” care marchează finalul spoturilor TV şi radio. Există o legătură specială cu jazzul, muzica care a definit comunicarea de marketing din anii ’60 şi ’70 în colaborări cu artişti precum Dave Brubeck.

P90168533

Energy Expo 10-13 octombrie