ADVANCED NIGHT REPAIR SYNCHRONIZED RECOVERY COMPLEX II by ESTÉE LAUDER

Trezește-te cu un aspect al pielii vizibil mai frumos, zi de zi!

Scris de Ozana Mazilu
Publicat la data de: 12-04-2019

în: Beauty

Pionier în repararea tenului pe timp de noapte, brandul Estée Lauder a fost primul care a înțeles că noaptea este momentul potrivit pentru a repara daunele pielii, cauzate pe timp de zi. Astfel, brandul Estée Lauder a fost primul brand care a creat primul ser pentru reparare, și anume ANR. Până în acel moment, pe piață existau doar serumuri pentru înfrumusețare. Bazându-se pe zeci de ani de inspirație și expertiză în domeniul cercetării ADN și al cronobiologiei, Estée Lauder revoluționează repararea tenului pe timp de noapte cu Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II. Acest ser stimulează și accelerează procesele naturale de reparare și purificare a pielii pe timpul nopții, datorită tehnologiei exclusive Chronolux™. De asemenea, asigură o rezistență mai puternică și mai îndelungată a tenului în fața agresiunilor zilnice ale mediului, cum ar fi lipsa de somn, lumina albastră, poluarea și razele UV.

După doar patru săptămâni de utilizare a produsului, mai mult de 75% dintre femei au considerat că pielea lor are un aspect mai tânăr, este mai hidratată, mai netedă și mai fermă. 82% dintre femei au constatat efectul de hidratare imediată, tenul fiind vizibil întinerit, mai strălucitor și uniform. Mai mult, 83% dintre femei au remarcat că au o piele cu un aspect mai sănătos, mai proaspăt și mai odihnit.

Tehnologia revoluționară ChronoluxCB™ combină puternicele tehnologii Catabolysis și Chronolux™, adăugând puterea purificării celulare la precizia sincronizării, pentru a maximiza repararea naturală a pielii pe timp de noapte. Patentat până în 2033, Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II reduce principalele semne vizibile ale îmbătrânirii, pentru un look mai tânăr. Astfel, liniile fine și ridurile sunt diminuate, iar pielea este pregătită pentru a preveni apariția ulterioară a acestora. În plus, tenul este mai fin la atingere, mai hidratat și mai puternic.

Oamenii de știință și specialiștii Estée Lauder au fost printre primii care au înțeles importanța ritmului circadian al pielii pentru sincronizarea reparării și protecției naturale a acesteia. Astfel, noua formulă derivă dintr-o descoperire legată de catabolizarea celulelor pielii, un proces esențial de reparare celulară pe timpul nopții. Activitatea de catabolizare ajută celulele pielii să elimine reziduurile interne care pot provoca leziuni la nivel celular, ceea ce are ca efect optimizarea performanței celulare și îmbunătățirea procesului general de reparare al tenului.

Așadar, ajutând pielea să își maximizeze capacitatea de reparare naturală pe timpul nopții, noul Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II reduce semnele de îmbătrânire prematură, estompează liniile fine și ridurile, sporind semnificativ strălucirea tenului și conferindu-i un aspect uniform. Mai mult decât atât, produsul este ideal pentru toate tipurile de piele.