Descoperă tratamentul revoluționar de întinerire a feței, gâtului, decolteului și mâinilor!

Scris de Luxury
Publicat la data de: 08-09-2021

în: Beauty

Skinmed Clinic

Lupta cu timpul este unul dintre laitmotivele cercetărilor și inovațiilor ultimelor decenii în domeniul sănătății și frumuseții. Și dacă nu putem opri scurgerea timpului în sine, ceea ce putem face este să stopăm modificările aspectului fizic inerente, să îmbunătățim calitatea pielii, întârziindu-i cât mai mult posibil îmbătrânirea. Mereu atenți la nevoile pacienților, specialiștii de la Skinmed Clinic, Centrul de Excelență în Dermatologie București, optează constant pentru cele mai eficiente și performante tratamente de rejuvenare, sănătatea și frumusețea pielii fiind dezideratul absolut al fiecărui dermatolog angajat în lupta cu timpul.

Așa cum știm, pe piață există mai multe feluri de substanțe injectabile, fiecare având roluri și calități diferite. Juvederm Volite este noul acid hialuronic de hidratare pe termen lung, din cadrul tehnologiei Vycross a firmei Allergan, unul dintre cei mai mari producători farmaceutici din lume, acid care face veritabile minuni la nivelul feței, gâtului, decolteului și mâinilor.

Skinmed Clinic

„O singură procedură corectează ridurile fine, hidratează pielea în profunzime, păstrându-i elasticitatea naturală timp de nouă luni. Acest nou produs a fost special creat pentru o hidratare în profunzime a pielii, conferindu-i elasticitate și catifelare. Produsul este destinat pacienților care doresc o îmbunătățire vizibilă a calității pielii, întinerirea feței, gâtului, decolteului și mâinilor.

Ca rezultat al tehnologiei Vycross, tratamentul cu Juvederm Volite are efectul unui lifting.

Substanța injectată acționează prin creșterea densității straturilor epidermice, hidratând pielea în profunzime, efectul imediat fiind de prospețime și rejuvenare, care durează timp îndelungat. Juvederm Volite este singurul produs care acționează pe o perioadă de până la nouă luni, după o singură procedură, efectul fiind vizibil imediat”, spune dr. Amalia Anghel, medic primar dermatovenerologie în cadrul Skinmed Clinic, Centrul de Excelență în Dermatologie București.

Pe lângă hidratare, umplerea ridurilor fine prin difuzarea substanței este esențială. Naturalețea este atributul injectărilor cu Volite.

Injectarea cu Volite se efectuează cu un ac foarte fin, dintr-o nouă generație de dispozitive medicale, fapt care garantează confortul în timpul procedurii, dar și reducerea considerabilă a riscului apariției hematoamelor.

„Efectul revoluționar al acestui acid hialuronic constă și în conținutul de lidocaină regăsit în formula Juvederm, care ajută la asigurarea unui grad ridicat de confort în timpul injectării, deoarece produce o anesteziere instantă a zonei. Procedura de întinerire a feței, gâtului, decolteului și mâinilor este minim invazivă, cu o perioadă foarte scurtă de recuperare”, adaugă dr. Amalia Anghel.

Dacă, de exemplu, acidul hialuronic poate fi regăsit în numeroase produse de hidratare a pielii, substanțele din gama Juvederm sunt singurele care ajută, de fapt, la refacerea acidului hialuronic din straturile epidermice, contribuind astfel la redarea elasticității naturale, a fermității și a tonusului pielii.

O singură injectare cu Juvederm Volite este suficientă pentru un ten vizibil întinerit și proaspăt până la nouă luni.

Pentru că deja te-am obișnuit ca la Skinmed Clinic – Centrul de Excelență în Dermatologie București – să găsești medici specialiști cu o vastă experiență care îmbină cercetarea, prevenția și tratamentul cu aparatură medicală și produse de ultimă generație, te așteptăm să faci cunoștință și cu ultima inovație pentru calitatea pielii: Juvederm Volite.

Rezultatele vor fi vizibile după una-două săptămâni, pacienții beneficiind de o piele mai luminoasă, mai fermă, mai fină și cu linii fine și riduri superficiale reduse substanțial.

De ce este importantă grosimea tegumentului la nivelul feței? Pentru că, odată cu trecerea timpului, pielea devine mai subțire, scăzând cantitatea de acid hialuronic existent în mod natural la nivelul acesta. Deși face parte din procesul natural de îmbătrânire fiziologică, acesta poate fi încetinit, refăcând calitatea și textura pielii cu Juvederm Volite.

Skinmed Clinic

„Prin introducerea acidului hialuronic direct la nivelul tegumentului, a fost demonstrată o creștere semnificativă a markerilor de hidratare (AQP3 și GAG). Atunci când sunt folosite doar creme hidratante, efectul acestora este de a crea un strat artificial la nivelul pielii ce poate doar hidrata temporar stratul superficial al acesteia, însă nu poate pătrunde în straturile profunde, oferind îmbunătățiri majore. Există produse de îngrijire la domiciliu ce conțin acid hialuronic, însă acesta este absorbit în cantitate foarte mică, uneori chiar deloc, beneficiile folosirii acestora fiind, din păcate, limitate”, precizează specialistul.

Din cauza injectării multiple la nivelul zonei tratate, pielea poate fi roșie timp de 24-48 de ore după procedură. În unele cazuri, la locul injectării, după 12-24 de ore pot apărea mici vânătăi, echimoze, în special la persoanele care folosesc medicație anticoagulantă, antiinflamatoare, suplimente cu ulei de pește sau turmeric. Acestea, însă, sunt de mici dimensiuni, dispar în 7-10 zile și pot fi cu ușurință acoperite cu produse de make-up. „Rareori, poate apărea alergia la acidul hialuronic sau, uneori, la crema anestezică; de asemenea, există un risc minim de infecție din cauza înțepăturilor multiple, însă aceasta se poate trata prin administrarea de antibiotice”, explică dr. Amalia Anghel.

Galerie Foto