Peek & Cloppenburg a deschis cel de-al 10-lea magazin la Iași

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 27-10-2023

în: News & Features

Peek & Cloppenburg

Peek & Cloppenburg, renumitul retailer multi-brand din industria fashion, sărbătorește marea deschidere din Iaşi. Clienții sunt invitați să se bucure de muzică live, vor fi răsfățați în lounge-ul de beauty special amenajat, se vor dezmierda cu dulciuri, băuturi răcoritoare și se vor bucura de activităţi atractive. În plus, atât membrii activi în cadrul programului de loialitate, cât și cei care se vor înscrie beneficiază de discount-uri exclusive de 20% la cumpărăturile efectuate pe durata celor 4 zile, la întreaga gamă de produse.

În noul magazin de 3400 de mp din ansamblul mixt Palas ce este dispus pe două etaje – mezanin pentru femei şi etajul dedicat bărbaţilor, P&C va oferi peste 100 de branduri sub acelaşi acoperiş, astfel clientii ȋi pot găsi ţinuta potrivită stilului personal pentru orice ocazie. Acest lucru este posibil printr-o coordonare atentă a gamei de produse ce include atât branduri exclusive, cât şi renumitele branduri internaţionale.

Peek & Cloppenburg

Noul magazin are un design mai plăcut și facil în identificarea pieselor preferate, iar unul dintre punctele principale de atracţie îl reprezintă segmentul de sport-fashion adresat tinerilor, un trend în creştere cu piese ce pot fi integrate în ţinutele zilnice, iar noul magazin răspunde cu eficienţă cerinţei segmentului tânăr. P&C continuă dezvoltarea reţelei sale de magazine pe pieţele deja existente, urmărind în acelaşi timp şi noi pieţe în Europa de Est.

Al 10 lea magazin P&C intenţionează să le ofere clienţilor o stare de bine, un spațiu ideal pentru a găsi inspirația alegerii unei ținute care să îi reprezinte, aceștia având la dispoziție o varietate de colecții premium de la branduri de top – Hugo, Boss, Tommy Hilfiger, Joop!,  Polo Ralph Lauren, Marc Cain, CK Jeans, Tommy Jeans, dar şi branduri exclusive P&C precum Jake*s, Review, McNeal şi Christian Berg.

Peek & Cloppenburg

„Suntem fericiți de investiţia în primul magazin din Iaşi pe care l-am inaugurat astăzi în ansamblul mixt Palas. Chiar şi după atâţia ani de P&C în România investim constant în dezvoltarea magazinelor și serviciilor pe care le oferim. Suntem mulţumiţi de parcursul P&C în România şi bucuroşi să le aducem clienţilor noştri portofoliul cu deja binecunoscutele branduri în cadrul celui de-al 10-lea magazin din ţară, aici în Iaşi. În orașul celor 7 coline, cu importantă semnificaţie în istoria şi moştenirea noastră culturală, sperăm să devenim o sursă de inspiraţie cu ultimul concept de magazin şi să aducem cele mai noi trenduri în modă. Acest magazin se adresează nu doar ieşenilor, ci tuturor locuitorilor din regiune, iar poate astfel identificăm şi alte oportunităţi în zonă. ” a menționat Alina Șerban Regional Sales Manager Peek & Cloppenburg.

Energy Expo 10-13 octombrie