Cel mai înalt pod suspendat din Canada va veni cu o pasarelă la o înălțime de 130m

Scris de Lavinia Floroiu
Publicat la data de: 08-04-2021

în: News

Cel mai înalt pod suspendat vreodată este pe cale să se deschidă în Canada, care promite vederi mărețe de la o înălțime de 130m! Da, așa e!

Numit „Golden Skybridge”, minunea arhitecturală este compusă și dintr-un alt pod suspendat care atârnă mai jos – la o înălțime de 80m. Ambele poduri sunt conectate printr-o potecă de pădure în valoare totală de trei kilometri lungime, cu întreaga experiență în vederi la 360 de grade ale unor peisaje alpine și a unei cascade de 200 de metri.

foto via @luxurylaunches.com

Skybridge-ul găzduiește o curte în aer liber și o cafenea la bază, care va oferi vizitatorilor opriri perfecte de odihnă de-a lungul fascinantei călătorii montane. De asemenea, are un leagăn tandem și o tiroliană de 1.200 de metri care se întinde pe canion pentru cei care iubesc aventura. Proiectul este realizat de firma de turism de aventură Pursuit, în parteneriat cu un grup de dezvoltatori locali conduși de Paul Deutsch și Rav Soomal.

foto via @luxurylaunches.com

Comentând acest lucru, David Barry, președintele Pursuit, a declarat: „Ne concentrăm pe conectarea oaspeților la locuri iconice prin experiențe de neuitat și inspiraționale”. El a adăugat în continuare: „Indiferent dacă stați în Golden sau faceți o oprire de-a lungul călătoriei între Alberta și Columbia Britanică, Golden Skybridge va deveni în curând o experiență iconică atât pentru vizitatorii canadieni, cât și pentru cei internaționali.” „Golden Skybridge” se va deschide în mai 2021.

Sursa: Take a look at Canada’s highest suspension bridge: It will come with a walkway that will let visitors cross a canyon from a breathtaking height of 426 feet