La Mer a lansat Skincolor – Beauty Beyond Skincare

Scris de Luxury
Publicat la data de: 04-10-2016

în: News & Features

Inspiraţi de legendarele puteri vindecătoare ale mării şi de puterile regeneratoare ale Miracle Broth™, oamenii de ştiinţă La Mer şi-au propus să dezvolte noua generaţie de transformare – unde îngrjirea pielii şi fundamentele machiajului devin unul şi acelaşi lucru.

dsc_8203

Skincolor de la Mer este o colecţie alcătuită din fond de ten, corector, pudră şi două pensule de lux ce oferă pielii o luminozitate sănătoasă, fără defecte, reînnoind frumuseţea unei femei. Colecția a fost lansată în cadrul unui eveniment intim, iar printre invitați s-au numărat și bloggerițele de succes Carmen Negoiță și Sânziana Negru. Colecția Skincolor a fost prezentată de Dana Argeșan, make-up artist oficial La Mer, iar invitatul special a fost Hellen Pillini, reprezentant Estee Lauder Greece.

Fondul de ten ultra-performant The Soft Fluid Long Wear Foundation SPF 20 prezintă trei inovaţii unice: are o textură uşoară şi totodată bogată, utilizează tehnologia capsulelor de culoare și are calităţile esențiale ale fondului de ten (culoare autentică, culoare rezistentă pe perioade lungi, culoare rezistentă la umiditate, culoare care protejează împotriva razelor UV şi a factorilor de mediu, culoare cu acoperire flexibilă).

dsc_8187 dsc_8177

dsc_9097

La Mer a surprins textura minunată şi beneficiile Moisturizing Soft Lotion într-o formula uşoară, dar bogată, făcând din The Soft Fluid Long Wear Foundation SPF 20 un produs foarte hidratant, care catifeleaza şi îndepartează semnele vârstei. Tehnologia capsulelor de culoare crează o acoperire naturală, fără defecte. Această tehnologie a fost creată pentru a imita cu adevărat tonurile pielii. Pigmenţii de culoare sunt inserati într-o capsulă transparentă pentru a păstra culoarea pură, adevărată şi naturală. 

Colecţia Skincolor va fi disponibilă de la sfârşitul lunii septembrie în exclusivitate în magazinul Sephora din Băneasa Shopping City.

Galerie Foto