Kim Kardashian a lansat o gamă de accesorii pentru casă

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 05-10-2022

în: Art & Design

Kim Kardashian

Kim Kardashian își extinde aria de business. După ce a lansat Skims și Skkn, vedeta lansat oficial și o linie de accesorii pentru baie ca parte a mărcii ei Skkn by Kim. Noua gamă se asortează cu linia de îngrijire a pielii și este minimalistă și scumpă!

Gama de accesorii pentru baie lansată de Kim Kardashian include cinci piese: un coș de gunoi (129 de dolari), o tavă de toaletă (65 de dolari), o cutie de șervețele (89 de dolari), o canistra (65 de dolari) și un recipient rotund ( 69 dedolari). Fiecare produs este realizat din beton și potrivește cu tonurile liniei sale de îngrijire a pielii cu tonuri brute, de gri.

Kim Kardashian

„Îmi plac tonurile de beton și gri și îmi transmit o stare de liniște. Atunci când proiectam ambalajul pentru linia de îngrijire a pielii SKKN by Kim, am vrut ca ambalajul să arate foarte bine în propria mea casă. Toată inspirația mea a fost sculptura din beton și diferitele nuanțe de piatră”, a declarat Kardashian.

În timp ce starea de calm este foarte importantă în interiorul propriei locuințe, nu se poate ignora faptul că noua colecție minimalistă este făcută din beton pur și este destul de grea, coșul de gunoi cântărind 8 kilograme iar cutia de șervețele cântărește 1,5 kilograme. Ținând cont de textura pieselor de beton, prosoapele din țesătură sau microfibră nu pot fi folosite pentru curățarea accesoriilor.

Kim Kardashian

„Îmi place în special modul în care recipientul rotund și canistra sunt perfecte pentru depozitarea discurilor demachiante de bumbac, Q-tips , dar și pentru orice altceva și pot fi depozitate pe blaturi sau în jurul casei, pentru a menține ordinea. I-am lăsat pe copiii mei să-și decoreze propriile camere cu ce culori doresc, dar în partea principală a casei, îmi place foarte mult liniștea pe care o aduce minimalismul”, a adăugat Kim Kardashian.

Lansarea oficială va avea loc pe 6 octombrie și va fi disponibilă exclusiv online pe skknbykim.com