ELIE SAAB, parteneriat exclusiv cu Metropolitan Group pentru locuințe de lux în nordul Bucureștiului

Scris de Ovidiu Posirca
Publicat la data de: 06-10-2022

în: Art & Design

ELIE SAAB

ELIE SAAB Maison, compania cunoscută la nivel global în industria Haute Couture, a marcat intrarea în zona Balcanilor cu un proiect rezidențial în nordul Capitalei care este dezvoltat de către Metropolitan Group.

Ansamblul ELIE SAAB Towers va fi amplasat pe strada Daniel Danielopolu nr.90, într-una dintre cele mai exclusiviste zone ale Capitalei. Obiectivul proiectului este de a introduce un stil de viață modern și sofisticat printr-un concept pionierat, complet unic pentru piața românească.

Dezvoltarea ansamblului este asigurată de către Metropolitan Group, care a finalizat până în prezent peste 4.000 de locuințe în București și Ilfov. În interiorul locuințelor se vor regăsi piese de mobilier exclusiviste din Colecția ELIE SAAB Maison și finisaje realizate manual.

„Este o alianță care adaugă și mai multă valoare acestui proiect deja special și unic. În același timp, încununează eforturile noastre din ultimii 12 ani pentru a oferi pieței românești proiecte imobiliare care îndeplinesc cele mai înalte standarde internaționale de calitate. Parteneriatul cu ELIE SAAB este o garanție suplimentară a unui stil de viață care reprezintă reperul în materie de eleganță, lux și rafinament. Suntem extrem de mândri că am adus pe piața imobiliară din România un design de un asemenea nivel”, a spus Robertino Georgescu, fondator Metropolitan Group.

„Proiectul reprezintă cu siguranță o mare provocare pentru noi, dar este și o provocare pentru întreaga piață rezidențială din România. Suntem încrezători că vom livra un proiect de lux spectaculos, cu design și caracteristici unice, pe care piața rezidențială îl așteaptă cu nerăbdare. Prin interceptarea semnalelor pe care le primim și luând în considerare disponibilitatea limitată spre vânzare a unor astfel de apartamente, ne așteptăm ca toate să fie vândute imediat după lansarea oficială”, conchide Dan Drăgulin, fondator Metropolitan Group.

Lucrările la noul ansamblu de lux au demarat în anul 2019, fiind o investiție de 100 de milioane de euro. Ansamblul cu o componentă centrată pe rezidențial și cu un mix de facilități premium este dezvoltat pe o suprafață de 10.000 de metri pătrați. În luna octombrie, dezvoltatorul a anunțat oficial parteneriatul cu ELIE SAAB și promovarea noului nume al ansamblului, care anterior era cunoscut drept Crown Towers.

„În cadrul unui plan strategic de dezvoltare care a început în urmă cu trei ani care a dus la un număr important de proiecte, ELIE SAAB Towers din București are ambiția de a oferi unei piețe din ce în ce mai solicitante o viziune diferită asupra conceptului de stil de viață de lux”, a spus Elie Saab Jr., CEO al ELIE SAAB Group.