Trei zile de rafinament și eleganță la Palatul Noblesse: Luxury Lifestyle Fair

Scris de Luxury
Publicat la data de: 08-09-2016

în: News & Features

În perioada 22-24 septembrie, Palatul Noblesse te invită la Luxury Lifestyle Fair, unde, pe parcursul a 3 zile, nobila clădire din centrul Bucureștiului găzduiește o expoziție de elită pentru iubitorii de valoare și rafinament.

Prima ediție din seria Noblesse Palace Luxury Fairs oferă publicului premium o paletă generoasă de evenimente, care încorporează spectacole de modă, cocktail parties, mâncăruri, băuturi fine și concerte live, alături de o expoziție cu vânzare de produse și servicii de top.

2

„Lumea produselor și serviciilor definite prin valoare are propriile sale reguli și povești. Prestigiul unui astfel de brand poate fi dezvoltat și menținut prin prezența la show-uri creative, care stârnesc pasiuni și emoții, desfășurate într-o atmosferă unică, magică. Din acest motiv, Palatul Noblesse a devenit Lifestyle Palace. Aici este sărbătorit stilul de viață rafinat, căruia îi dedicăm o călătorie printre obiecte de valoare, simțuri, emoții care creează experiențe ce merită trăite și împărtășite. Palatul Noblesse-Lifestyle Palace adună poveștile unor branduri care și-au pus amprenta în viață consumatorului și l-au surprins prin dragoste pentru calitate. Și îi așteaptă pe toți cei care vor să afle poveștile brandurilor care îi însoțesc zi de zi.”- Loredana Preda, CEO Noblesse Group International

Luxury Lifestyle Fair aduce în fața vizitatorilor săi atât branduri din România, cât și branduri cu istorie pe piața internațională, de la piese de design interior, bijuterii și ceasuri, automobile, case de modă, produse cosmetice, până la băuturi fine și vinuri de tradiție, servicii real estate și de turism.

poza principala

Promotor al acestei ocazii unice de a interacționa cu produsele și serviciile de top prezente pe piața românească este Tatiana Balaban – Ambasador Luxury Lifestyle Fair, consilier și consultant în managementul brandurilor de lux, editor executiv al revistei Luxury și autor al primei cărți din România despre industria de lux, “The Luxury Book”.

“Brandurile de lux sunt adesea considerate a fi cele care conduc o mare parte de branșă din întreagă lume, în ciudă faptului că industria este relativ mică în ceea ce privește numărul de companii. Categoric, ceea ce descrie cel mai bine luxul este fantezia, iar Luxury Lifestyle Fair va fi, pe parcursul celor trei zile, locul în care vom găsi cea mai bună calitate în ceea ce privește materialele și măiestria, reprezentanți ai celor mai bune servicii, cel mai bun design și ambalaj și, nu în ultimul rând, cele mai bune arome. Vă invităm, astfel, într-o lume dominată de parfumul luxului, într-o atmosferă asociată cu cultura societății românești, generând astfel sentimente de mândrie națională.”, spune Tatiana Balaban.

Invitatul special al Luxury Lifestyle Fair este Mirela Păduraru, Consilier în estetică, Trainer Cosmetică & Machiaj Profesional. Speaker la conferințe naționale și internaționale pe teme de frumusețe, consiliere estetică, imagine business, Mirela Păduraru este creatoarea tehnicii de machiaj „Spa Make-up” – Machiaj Spa. “In cadrul acestui eveniment de mare rafinament și eleganță, voi avea
plăcerea să susțin pentru vizitatori, workshop-uri de consiliere estetică și îmbunătățirea imaginii”, spune Mirela Păduraru, primul specialist român premiat de Gina Brooke – Make-up artist-ul Madonnei.

Luxury Lifestyle Fair își va deschide porțile în fiecare zi de 22, 23 și 24 septembrie ora 10:00. În fiecare zi de târg, începând cu ora 19:00, vizitatorii sunt așteptați cu momente speciale prin care pot cunoaște colecțiile și oamenii din spatele brandurilor, prezentări de modă și tendințele toamnei 2016, dar și concerte live, cocktail party & networking.

Accesul la târg se va face pe bază de bilete. Prețul unui bilet este de 70 lei/vizitator/zi.

Urmăriți site-ul www.palatulnoblesse.ro și pagina de facebook https://www.facebook.com/www.palatulnoblesse.ro, pentru a fi la curent cu informații detaliate despre programul târgului, invitați speciali și concerte live.

3

 Palatul Noblesse este un proiect al Noblesse Group, inițiativa antreprenorială care activează în domeniul industriilor creative și culturale, promovând un stil de viață rafinat. “Add value to your lifestyle” este motto-ul care definește activitățile tuturor brandurilor din cadrul grupului.

Group-ul Noblesse este format din brand-urile Noblesse Interiors- showroom-uri de mobilier și decorațiuni de lux, Noblesse Academy- dezvoltare prin arte, biroul de design interior și arhitectură Studio Insign, Asociația Culturală Noblesse și Lifestyle Palace -Palatul Noblesse. Sediul central al acestui grup de firme este în Palatul Noblesse, o clădire monument istoric construită în 1881 de către arhitectul Alexandru Săvulescu în stil eclectic, situată pe strada Sfinților, nr 7. Din 1903 până în anii ’50, clădirea a fost proprietatea bancherului Leonid Berkovitz, apoi a intrat în posesia Partidului Comunist și a devenit Cercul Pionierilor și Șoimilor Patriei, Sectorul 2. Retrocedata moștenitorilor legali, clădirea va fi vândută unui nou proprietar, iar în final va ajunge în posesia unei bănci. Mai mult de 20 de ani este nelocuită, timpul lansând grave amprente asupra ei, însă din 2012 intră în posesia Group-ului Noblesse care o restaurează în totalitate, redându-i frumusețea și eleganța, devenind un centru unic în Europa.