Reparare intensă, până la ultima șuviță de păr, cu Maria Nila

Scris de Luxury
Publicat la data de: 01-09-2020

în: Beauty

maria nila

MARIA NILA este o gamă de produse de îngrijire a părului 100% vegană. Produsele sunt netestate pe animale, nu conțin sulfați sau parabeni și sunt produse în Suedia, garantând cea mai înaltă calitate atât a ingredientelor, cât și a ambalajelor. Toate produsele sunt bazate pe tehnologia Colour Guard Complex, care protejează și păstrează culoarea părului.

Gama Structure Repair de la Maria Nila a brandului suedez 100% vegan care repară și fortifiază structura firului de păr conține șampon, balsam, mască si tratament leave in. Produsele sunt destinate părului deteriorat, uscat și tratat chimic. Extractul de alge ajută părul să-și recapete rezistența naturală, catifelarea și strălucirea. Setul este ideal pentru îngrijirea părului uscat, degradat și tratat chimic.

MARIA NILA Structure Repair șampon de păr de  350 de mililitri plus șampon de păr de 100 de mililitri – sunt șampoane delicate pentru păr uscat, degradat și tratat chimic, ce hidratează și întăresc structura firului de păr. Extractul reparator de alge ajută părul să își redobândească rezistența naturală, catifelarea și strălucirea. De asemenea, tehnologia Colour Guard Complex protejează și menține culoarea părului vopsit.  

MARIA NILA Structure Repair balsam de păr de  300 de mililitri plus balsam de păr de 100 de mililitri – sunt balsamuri cu efect de descurcare, pentru părul uscat, degradat și tratat chimic, ce catifelează, hidratează și reduc efectul de electrizare. Produsele nu conțin parabeni și sulfați, sunt 100% vegane și netestate pe animale.

Se aplică pe părul umed și se masează ușor prin păr și scalp. Se clătește și se repetă, aplicând șampon a doua oară. Urmează masca, apoi balsamul și terminați cu tratamentul leave in. Pentru păr puternic și sănătos, toate produsele pot fi folosite zilnic.