Paul Sfîrlea, desemnat Barmanul Anului în cadrul competiţiei Diageo Reserve World Class

Scris de Luxury
Publicat la data de: 24-08-2015

în: News & Features

La șapte luni de la debutul celei de-a doua ediţii a competiţiei Diageo Reserve World Class, România şi-a desemnat noul campion. Numele lui este Paul Sfîrlea şi vine din Cluj-Napoca. Paul a reuşit să se claseze primul în faza naţională, în urma unei competiţii strânse ce a durat două zile, timp în care cei 11 concurenţi şi-au demonstrat talentul, creativitatea și dexteritatea, producând cocktail-uri de 5 stele.

Diageo Reserve World Class Bratender of The Year Romania 2015

Diageo Reserve World Class, cel mai faimos concurs internaţional în căutarea celui mai bun barman din lume, se află la a doua ediţie în România, sub organizarea PPD România, partenerul local Diageo. Cei mai buni barmani şi experţi în mixologie din țara noastră s-au întrecut într-o competiţie în care creativitatea, măiestria, talentul şi charisma au fost elemente-cheie în câştigarea mult râvnitului trofeu.

Paul Sfirlea

Paul Sfîrlea este al doilea câştigător al titlului de World Class™ Bartender of The Year, după Aida Ashor, câştigătoarea de anul trecut. Trofeul Diageo Reserve World Class este biletul lui Paul către Cape Town, oraşul care va găzdui Finala Globală, un loc cosmopolit cu o cultură remarcabilă în materie de mixologie, debordând în frumuseţi naturale şi diversitate culturală. Înainte de toate, însă, Paul se va antrena pentru Finala Globală World Class în cadrul unei tabere de pregătire desfășurate la Istanbul, unde va beneficia de training specializat, în compania celor mai buni experţi ai bartending-ului din lume.