OMEGA îi felicită pe André Borschberg pentru aterizarea din Hawaii

Scris de Luxury
Publicat la data de: 24-08-2015

în: News & Features

După un zbor de cinci zile şi cinci nopţi deasupra Pacificului, nava Solar Impulse a dus la bun sfârşit cea mai provocatoare parte a misiunii sale de până acum. A opta parte a călătoriei în jurul lumii pe care nava Solar Impulse o efectuează a reprezentat pentru echipaj “momentul adevărului”, clipa aterizării în Hawaii fiind considerată cea mai mare victorie de până acum. Pilotul André Borschberg a reuşit performanţa unui zbor foarte lung, în timpul căruia a dormit foarte puţin. Acest efort îl înscrie în istoria aviaţiei şi în Cartea Recordurilor pentru rezistenţă în timpul unui zbor solo.

Solar_Impulse_SkywalkerX33_318.92.45.79.03.001_04

Ca partener principal al proiectului, brandul OMEGA este absolut entuziasmat şi mândru de realizarile atinse până în acest moment. Cu toate că nava funcţionează cu energie solară, pasiunea şi determinarea tuturor celor implicaţi în acest proiect sunt motorul care a condus spre asemenea performanţe remarcabile.

„OMEGA îi felicită André și pe întreaga echipă Solar Impulse. Am avut întotdeauna o implicare emoțională și tehnică în acest proiect, așa că suntem foarte mândri de rezultatul acestui zbor peste Pacific. Este un testament la spiritul de pionierat al tuturor celor implicați”, a declarat președintele OMEGA, Stephen Urquhart, după aterizarea din Hawaii.

Solar-Impulse2_Hawaii_Copyright-Revillard