Cel mai nou membru al familiei Burberry, My Burberry Blush

Scris de Luxury
Publicat la data de: 01-08-2017

în: Beauty News

Cu o moștenire de inovație, artizanat și design, afacerea Burberry cuprinde cinci divizii: îmbrăcăminte bărbați, îmbrăcăminte pentru femei, îmbrăcăminte pentru copii, accesorii și frumusețe. Înființată în 1856, Burberry este o marcă britanică de lux recunoscută la nivel mondial.

 Ultima sosită în familia  Burberry, My Burberry Blush emană  un miros strălucitor, proaspăt și o stare de spirit încrezătoare, jucăușă și energică. Acesta este creat de celebru parfumerier Francis Kurkdjian în colaborare cu Chief Creative Officer Christopher Bailey.

     

Un parfum cu aromă florală, precum o explozie amețitoare, My Burberry Blush, un nou Eau de Parfum spumant și intens feminin, inspirat de  grădinile  din Londra în prima lumină a zilei, pe măsură ce florile înfloresc  cu o explozie plină de energie.

My Burberry Blush emană o aromă  de rodie glazurată  și lămâie vibrantă. Notele delicate de petale de trandafir sunt sustinuțe de aroma clară a merelor , în timp ce o bază de iasomie și  wisteria completează mirosul.

Sticla este animată cu o nuanță feminină și sofisticată de roz, reflectând caracterul încrezător și spiritul  noului miros. Detaliile de design ale semnăturii  Burberry rămân cu o umbră mai ușoară, cu aspect de corn, inspirat de butoanele trenciului Burberry.

O fundiță de gabardină legată  în jurul gâtului sticlei, onorează țesătura rezistentă la intemperii inventată de Thomas Burberry acum 100 de ani.

Ca și în cazul Burberry Eau de Parfum, Eau de Toilette și My Burberry Black, clienții vor putea să-și personalizeze sticla de 90 ml de Burberry My Blush cu până la trei inițiale prin serviciul de monograme disponibil la Burberry.com și în magazine selectate Burberry și en-gros. My Burberry Blush este disponibil în 90ml, 50ml și 30ml.