Bottega Veneta a lansat un nou model de geantă

Scris de Andrada Arsenie
Publicat la data de: 10-08-2022

în: Fashion

Bottega Veneta

O nouă geantă Bottega Veneta este gata să detroneze Pouch, clutch-ul moale care l-a ajutat pe fostul director de creație Daniel Lee să propulseze brandul italian la o relevanță reînnoită în jurul anului 2020. Este vorba de Kalimero, o geantă de umăr creată pentru lumina reflectoarelor.

Dezvăluită la spectacolul Bottega de toamnă/iarnă 2022, geanta este unul dintre primele accesorii create de Matthieu Blazy pentru casa de modă de lux, unde a promovat de la director de design la director de creație după ce Lee a plecat în mod neașteptat în noiembrie 2021.

Bottega Veneta

Stabilind viziunea lui Blazy pentru casă, Kalimero este foarte diferită de Pouch, având o structură pe patru laturi și o curea glisantă. Aceasta poate fi purtată pe umăr ca un fel de rucsac cu curea mono sau ca o geantă de umăr tradițională. Totodată, cureaua poate fi chiar desfăcută, transformând-o într-o geantă de mână.

Geanta iese în evidență nu numai datorită designului, ci și datorită prețului. La 7.500 de dolari, geanta are un preț mai mare decât celelalte modele celebre ale brandului Bottega Veneta, cum ar fi Jodie (3.200 de dolari) și Padded Cassette (3.900 de dolari).

Energy Expo 10-13 octombrie