Thalasso del Forte Village, singurul Spa de thalassoterapie din Europa

Scris de Luxury
Publicat la data de: 21-07-2014

în:

spa_treatment

 

Bineînțeles că orice vacanță merită și o doză exagerată de rasfaț, iar dacă aceasta reprezintă și metoda ideală de  redescoperire a echilibrului și armoniei, de detoxifiere a corpului și a pielii, de recuperare a energiei vitale din interior către exterior, atunci poți considera că ai avut un sejur de vis.

Amplasat în mijlocul unei splendide grădini tropicale, Thalasso del Forte Village Spa din Sardinia oferă un circuit minunat de șase piscine cu apă de mare, fiecare la temperaturi diferite (între 25 ° C și 35 ° C) și diferite concentrații de sare. Iar cum marea este sursa noastră de energie și de bunăstare, oricare dintre piscine oferă o experiență variată și surprinzătoare, rezultatele fiind ușor de văzut și o bucurie de experimentat. De aceea, nu este de mirare ca Thalasso del Forte Spa este acum recunoscut ca fiind unul dintre cele mai de prestigiu Spa-uri din lume și face parte din centrul de cercetare de thalasoterapie la Universitatea din Milano.

 _DAR9170

Cursul de tratament începe în piscina cu ulei de mare unde concentrația ridicată de sare de magneziu creează o flotabilitate extraordinară, generând condițiile ideale de ridicare a presiunii de pe articulații si provocând o profundă relaxare a mușchilor. Urmează piscina care combina beneficiile uleiului de mare, cu bogățiile nemărginite de aloe și acțiunea răcoritoare de mentă.

Temperatura ridicată a apei din piscina cu densitate salină mare, încurajează vasodilatația și relaxarea mintii si a corpului, în timp ce piscina cu apă de mare, cu acțiune de masaj pe diferite părți ale corpului, tonifică pielea și încurajează regenerarea celulară cu o acțiune minunată de anti-umflare și drenare. Cu aceeasi apă de mare, însă la o temperatură mai mica, penultimul bazin oferă o experiență care încurajează vasoconstricția și exercițiile vasculare.

Ultima etapă o reprezintă magnifica piscină de reacție unde apa de mare la 20 ° C încheie programul de exerciții vasculare. Datorită unui flux de apă care curge împotriva curentului și a multitudinelor jeturi de apă de pe marginile piscinei, oaspeții se pot bucura de o activitate fizică relaxantă în împrejurimile unei frumuseți naturale extraordinare și senzației minunate de luminozitate.

 

Galerie Foto