Pure Lingerie Boutique prezintă tendințele de primăvară/vară 2015

Scris de Luxury
Publicat la data de: 02-07-2015

în: News & Features

 

Pure Lingerie Boutique a prezentat recent colecţiile de lenjerie şi costume de baie Spring/Summer 2015 ale brandurilor de lux din portofoliu: Millesia, Simone Pérèle, Lise Charmel, Empreinte, Madame Aime Paris, Lou Paris, Vanity Fair şi Melissa Odabash, ultimele trei fiind apariții în premieră în magazinul din București.

Lise Charmel aduce în acest sezon o gamă în culori variate, pentru a acompania tot evantaiul de plăceri de vară, cu materiale dulci şi un nou design. În colecţia Spring/Summer 2015, Lise Charmel a mizat pe distincţia grafică şi calitatea materialelor. Frunzele şi desenele preţioase predomină, alături de albastrul profund, culoarea vedetă a verii, într-o colecţie seducătoare şi distinsă, ce pune în evidenţă femeia dinamică, elegantă și, în acelaşi timp, relaxată.

lise_charmel_ss15_P40C75PR

Colecţia Spring/Summer 2015 semnată Simone Pérèle este o adevărată explozie cromatică, plină de culori vitaminizate: spicy orange, precious emerald green, electrified pink. Un mix de materiale excepţionale, format din dantele Leavers, broderii, fundiţe din saten, ce înconjoară femeia cu o frumuseţe senzuală, liberă şi îndrăzneaţă. Bloom, Pretty, Joy şi Désir sunt pe placul tuturor dependentelor de culori, adăugând stropi de bucurie şi umor ţinutelor lor de vară!

Pentru sezonul primăvară/vară 2015, Lou Paris revizitează India într-un stil boem şi, totuşi, rafinat. Tradiţia, folclorul şi romantismul Indiei sunt interpretate într-o abundenţă de culori mergând de la tonuri neutre până la nuanţe picante. Seninătatea din locurile de meditaţie a inspirat tonurile pale şi materialele doar cu o atingere de culoare pentru piese ce combină luminozitatea şi densitatea, delicateţea şi confortul – cuminte şi totuşi îndrăzneaţă, minimalistă şi totuşi seducătoare.

lise_charmel_ss15_P20C75PN

Fie că îmbracă silueta cu subtilitate şi expertiză tehnică sau cu o feminitate asumată, lenjeria Vanity Fair înfrumuseţează corpul, oferindu-i suport perfect, cu o gamă largă de cupe delicate şi seturi de lenjerie. Pentru Spring/Summer 2015, designul oglindeşte cerul şi îmbracă universul stylish şi glamour al brandului american. În acest sezon, lenjeria te duce în călătorie şi împrumută cele mai fine nuanţe din natură. Culorile roz şi ametist dau ritmul, nuanţele naturale creează un efect „second skin” şi piesele atemporale sunt stilate. Legendarul tulle plisat şi mătasea franţuzească se dezvăluie cu sofisticare diafană şi glamour. Cu piese-cheie pentru SS15, linia pentru mirese îşi face apariţia în lenjeria Vanity Fair.

Melissa Odabash este brandul britanic luxury lifestyle de costume de baie high-end. Designul exotic, glamour şi senzual este un must have pentru călătorii distinşi. Fost model de costume de baie care a trăit şi a lucrat în Italia mai mulţi ani, Melissa înţelege foarte bine ce îşi doresc femeile de la costumul lor de baie: piese cu design frumos, stil atemporal şi o croială din cele mai calitative materiale, proiectată pentru orice tip de forme, care te fac să arăţi superb.

lise_charmel_ss15_P17C75PR