Exclusivitatea se redefinește: Noul showroom de canapele premium personalizate te așteaptă

Scris de Alexandra Popescu
Publicat la data de: 12-07-2023

în: Art & Design

Everart

Showroomul Everart din București al producătorilor de mobilier premium tapițat la comandă și-a redeschis porțile primăvara aceasta cu un nou concept în materie de design și produse.

Noul concept al showroomului de pe strada Scărișoara înglobează atât canapele, paturi, fotolii, perdele și draperii, produse pe care familia Everart le realizează la comandă, personalizate până la cele mai mici detalii, de peste 23 de ani, cât și mese de marmură, scaune de dining, saltele, corpuri de iluminat și alte piese necesare amenajărilor de interior.

Everart

Așadar, Everart s-a transformat într-un spațiu care reunește o selecție specială de materiale și produse premium pentru arhitectură și design interior și facilitează procesul de alegere a mobilierului atât pentru designeri, cât și pentru clienții finali. Într-o lume în care timpul este cea mai prețioasă resursă, Everart reușește să faciliteze procesul de selecție și realizare a mobilierului și altor piese din amenajare, aducându-le pe toate sub același acoperiș.

Everart vine pentru clienții și colaboratorii săi cu un concept unic în care tot procesul de producție este la vedere, iar cei care calcă pragul showroomului îi pot cunoaște direct pe cei care vor lucra la produsul lor, pot vedea scheletele din lemn ale canapelelor sau interacționa cu doamnele care croiesc și cos materialele alese. Halele fabricii sunt conectate cu partea de showroom, iar astfel, tot procesul de producție este transparent.

Cu o experiență de peste 23 de ani în proiectarea și producția de mobilier tapițat la comandă, buna tradiție a mobilierului românesc se păstrează și se perpetuează în familia Everart, care a fost fondată în 1999 ca un business de familie și se continuă și astăzi tot în interiorul familiei, alături de oameni pricepuți și entuziaști, deschiși la nou și atenți la detalii.

„Consider că a realiza mobilier tapițat la comandă este o formă de artă pentru a nu uita că acea piesă trebuie să ne aducă plăcere, confort și să ne creeze intimitate într-o încăpere. Noi realizăm atât comenzi mari pentru spații publice, cât și obiecte personalizate pentru fiecare client în parte”, spune Alexandra Conea, partener Everart.

Amenajarea livingului sau a altei încăperi se învârte în jurul canapelei, aceasta putând deveni piesa centrală. Printre cele mai importante criterii de care trebuie ținut seama în alegerea canapelei se numără: stilul pe care urmează să-l imprimați amenajării, ușurința cu care aceasta se poate întreține – adică, de preferat o canapea modulară, cu perne detașabile și realizată cu materiale tratate anti-pată și rezistente la uzură, cu peste 70.000 Martindale. Compoziția scheletului de lemn și densitatea și grosimea pernelor de șezut sunt de asemenea foarte importante.

Sfatul nostru, ca specialiști, este ca atunci când vă alegeți o canapea să nu vă uitați numai la prețul acesteia, deoarece canapeaua, colțarul sau fotoliul pot deveni locul dumneavoastră preferat din casă, locul în care vă relaxați după o zi stresantă, iar acestea trebuie să fie cât mai confortabile, potrivit nevoilor dumneavoastră, dar, în același timp, și rezistente.

Everart

Calitatea, designul unic, atenția la detalii sunt punctele de plecare ale fiecărui proiect realizat. Cu peste 23 de ani de experiență în proiectarea și producția de mobilier tapițat la comandă, Everart duce până la final cele mai îndrăznețe proiecte, alături de echipe de arhitecți și designeri de interior consacrați în România.

Sunteți invitați să descoperiți o lume a eleganței, calității superioare și confortului desăvârșit. Familia Everart este dedicată misiunii de a crea și fabrica produse de mobilier unice, care să se potrivească perfect gusturilor și nevoilor dumneavoastră.

Everart