BeautyCase Studio – Definiţia frumuseţii interioare

Scris de Luxury
Publicat la data de: 22-07-2015

în: Beauty

Dacă frumuseţea exterioară depinde de o stare interioară ca o expresie degajată a unor trăsături fizice, atunci cele două vin în completarea unui spirit cu adevărat fericit. BeautyCase Studio înţelege perfect definiţia fericirii, întrunind cele mai noi tehnici de îngrijire corporală, cosmetică şi medicină estetică primară în incinta unui salon cochet localizat în nordul Bucureştiului. Sub cupola brandului ce reuneşte cele trei ramuri, fiecare domn și doamnă va descoperi proceduri și servicii personalizate care vin în concordanţă cu necesităţile unui trup armonios.

QP9A6545

Într-un cadru extrem de intim, departe de ochii curioşilor, BeautyCase Studio vă propune să petreceţi o zi în compania propriei persoane, într-un dialog prietenos cu centrul universului vostru. Salonul întruneşte o gamă largă de servicii de frumuseţe ce subliniază componenta estetică a fiecărei persoane în parte, prin servicii de manichiură, cosmetică, îngrijirea părului şi machiaj. Experţii care lucrează la BeautyCase Studio oferă întotdeauna sfaturi şi se adaptează cerinţelor şi nevoilor clienţilor, prioritare fiind fericirea şi frumuseţea radiantă pe care aceștia le capătă în urma vizitei la salon.

Se spune că o mână îngrijită este cartea de vizită a oricărei femei; tocmai de aceea, BeautyCase Studio se axează atât pe tratamentele şi îngrijirea unghiilor naturale, cât şi pe cele ale unghiilor cu gel sau aplicate. Cu o varietate de culori şi branduri de elită precum Christian Louboutin, doamnele vor găsi diversitate şi produse de calitate superioară care garantează obținerea unor unghii impecabile. În ceea ce priveşte cosmetica, salonul include atât tratamente faciale, cât şi masaj de relaxare sau anticelulitic, folosind produse ruseşti premium.

QP9A6666

Când se referă la îngrijirea părului, BeautyCase Studio menţionează o varietate de servicii, incluzând tunsul atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi, vopsitul părului, extensii naturale, coafat clasic sau pentru evenimente speciale, cât şi tratamente pentru îngrijirea şi stimularea creşterii părului. Stiliştii BeautyCase Studio sunt mereu încântaţi să ofere sfaturi preţioase pentru un look proaspăt şi modern, deoarece înţeleg perfect că frumuseţea trebuie armonizată cu o tunsoare și o culoare a părului care să scoată în evidenţă trăsăturile feței, ale tenului și culoarea ochilor. Pentru un look complet, BeautyCase vă invită la o sesiune de machiaj în compania unui make-up artist profesionist, ce se poate adapta atât machiajului de zi, cât şi celui de seară sau evenimentelor speciale.

QP9A6833

De asemenea, BeautyCase Studio vă propune cea mai nouă şi eficientă metodă de slăbit şi tonifiere, ce se manifestă prin antrenamente de scurtă durată în compania unui antrenor personal. Impulsurile generate de aparatul XBody sunt transmise mai departe muşchilor prin electrozi ataşaţi direct pe piele. Veţi obţine cele mai bune rezultate datorită transformării arderii caloriilor de către corp, chiar şi după terminarea antrenamentului. Avantajele electrostimulării se extind şi asupra încheieturilor – datorită faptului că nu sunt forţate de exerciţii fizice (ca în cazul fitness-ului clasic), încheieturile nu prezintă niciun efort. Electrozii din interiorul costumului, aşezaţi pe coloana vertebrală, dezvoltă muşchii din acea zonă – muşchi pe care nu îi putem stimula în mod tradiţional, scăpându-vă de eventualele dureri de spate și asigurându-vă un corp fericit.

QP9A6623

BeautyCase Studio este un loc cu totul magic care vă oferă o experienţă de neuitat, redefinind de fiecare dată frumuseţea. Atenţia la detalii, ce completează o imagine elegantă, îl clasează direct în topul saloanelor din Bucureşti. Vă invităm, astfel, să descoperiţi universul BeautyCase Studio din strada Uruguay 21A.

www.beautycasestudio.ro