S-a deschis primul hotel Mercure din România

Scris de Luxury
Publicat la data de: 16-06-2015

în: News & Features

Primăvara aceasta, România a întâmpinat cu braţele deschise inaugurarea primului hotel Mercure din ţară. Amplasat în inima Bucureştiului, hotelul de 4 stele oferă 114 camere complet echipate, dintre care 27 de camere Privilege şi un apartament, acestea din urmă dispunând de o serie de facilităţi suplimentare, precum şi de un design sofisticat şi autentic.

Mercure Bucharest City Center - Entrance

Oaspeţii Mercure îşi pot răsfăţa gusturile în Symphony Bar & Restaurant, cu delicii oferite de micul dejun bufet complet, selecţii rafinate de vinuri româneşti şi preparate din bucătăria internaţională, cu amprentă locală. În timpul sezonului cald, restaurantul îşi deschide terasa, aducând astfel o oază de calm în centrul oraşului. Experienţa aparte oferită de Mercure Bucharest City Center este completată de o selecţie specială de vinuri locale, sub marca „Flavours from the Cellar”, realizată de reputatul somelier, Sergiu Nedelea. Mercure Bucharest City Center este primul hotel al brandului internațional Mercure, parte a grupului Accor, care a fost deschis în România, și este operat de Orbis Hotel Group, partenerul grupului Accor în regiune. Hotelul funcţionează din luna noiembrie a anului 2014 şi a primit deja numeroase aprecieri favorabile din partea clienţilor săi, fapt ce confirmă succesul brandului Mercure pe piaţa locală.

Mercure Bucharest City Center - Facade

„Deschiderea primului hotel Mercure în Bucureşti reprezintă un pas important, întrucât demonstrează interesul grupului pentru piaţa locală, precum şi oportunităţile sale de creştere. Datorită personalităţii autentice şi mixului de servicii specifice, Mercure este unul dintre brandurile cu cel mai mare potenţial de dezvoltare. Pentru că România este o piaţă-cheie pentru Orbis şi Accor, am stabilit aici o echipă managerială experimentată, extrem de receptivă şi autonomă, al cărei scop este să ofere sprijin activelor curente şi să valorifice oportunităţile viitoare de dezvoltare”, a declarat Gilles Clavie, Preşedinte şi CEO al Orbis Hotel Group.

Mercure Bucharest City Center 1